U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Het BGL-event voor coaches & therapeuten: “In Beweging”

Kom naar het BGL-event “In Beweging” op donderdag 17 oktober 2024, exclusief voor BGL-leden.

De wereld, zowel die van jou als die van anderen, bevindt zich in een voortdurende staat van verandering. De grote beweging is gericht op het bereiken van een gezonder en gelukkiger leven in een snel veranderende wereld. Steeds vaker hebben we zorg en ondersteuning nodig om dit te verwezenlijken. Op dit punt is de rol van jou als gids van groot belang. Als gids ben jij een essentiële speler die daadwerkelijk invloed kan uitoefenen op het leven van anderen. Ga je mee in de stroom van verandering, of blijf je liever je huidige pad bewandelen? Welke beweging kies jij?

Het doel van dit event is om jou als coach of therapeut te laten groeien in je eigen persoonlijke ontwikkeling zodat jij in staat bent mensen in Nederland gelukkig te laten leven. Je zult inzicht krijgen in recente trends en verdiepingen die voor jou van belang zijn en je krijgt de kans om de uitdagingen te identificeren die je kunt aanpakken. Neem vervolgens deel aan inspirerende parallelle sessies met andere coaches en therapeuten, waarin je gezamenlijk werkt aan uiteenlopende actuele thema’s. Speciaal geselecteerd om jou te ondersteunen in je groei.

Bekijk hier het volledige programma en de mogelijkheid om in te schrijven.