U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Wie zijn wij

BGL ondersteunt sinds 1990 al 10 duizend mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Wij bieden de beste opleidingen, trainingen, events en publicaties. Als je ook gelooft dat jouw ontwikkeling nooit stopt dan kun je lid worden van BGL, daarmee zijn we de enige opleider in Nederland die dit mogelijk maakt. Als lid ben je altijd welkom bij elke opleiding, training, supervisie, publicatie of event.

Visie

Wij willen geluk voor iedereen bereikbaar maken.

Missie

Wij zijn actief op drie niveaus:

  1. Inhoudelijk: wij  leiden de beste coaches en therapeuten op die beschikken over het zelfinzicht dat nodig is om hun klanten écht verder te kunnen helpen.
  2. Organisatorisch: geluk voor iedereen bereikbaar willen maken zou nooit een winstmodel mogen zijn. Daarom bieden we onze opleidingen en trainingen aan tegen een scherpe prijs in de vorm van een lidmaatschap.
  3. Maatschappelijk: daarbovenop ontwikkelen we samen met onze trainers, afgestudeerden en alle verzekeraars, politiek, zorgaanbieders, kennisinstellingen en informatieleveranciers programma’s en initiatieven om een goede mentale gezondheid voor iedereen in Nederland bereikbaar te maken.

Kernwaarden

Je mag de BGL-houding van ons verwachten:

  • Beweging: wij zetten aan tot actie
  • Geluk: wij maken geluk voor iedereen bereikbaar
  • Leiderschap: wij tonen lef/daadkracht om ons doel te bereiken

Aanpak

Past een praktijkgerichte en ervaringsgerichte aanpak bij je? Dan ben je bij BGL aan het juiste adres. Theoretische en methodische kennis koppelen we aan de praktijk van het zelf doen en zelf ervaren. De rode draad binnen onze activiteiten bestaat uit zelfonderzoek. Inzicht in de eigen natuurlijke reactiepatronen is immers wezenlijk voor het ontwikkelen van een adequate professionele grondhouding. Het welbevinden en de betrokkenheid van onze en jouw klanten vormen de basis voor een optimaal leerklimaat.

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen of heb je interesse in het lidmaatschap of opleidingsaanbod?
Op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 13:30 uur tot 17:00 uur zijn wij te bereiken op 023 –  5556755. Natuurlijk is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@bgl.nl.