U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

BGL als eerste EQA Embedded

BGL is een van de eerste opleidingsinstituten waarvan de coach opleidingen door NOBCO/EMCC EQA zijn geaccrediteerd. Mooi nieuws, maar wat heb jij daaraan? Word lid en haal makkelijk je aanvullende kwalificaties.

Hoge kwaliteit coaching

NOBCO/EMCC EQA hanteert de hoogste kwaliteitsstandaarden van heel Europa en de nieuwe accreditatie is het resultaat van de inspanningen van BGL’s Peter Gossen en Barbara Stam die dit door hard werken voor elkaar hebben gekregen. Het gaat daarbij zowel om de reguliere opleiding maar ook, en dat is bijzonder, om de embedded trajecten. De accreditatie geldt daarmee voor de hele nieuwe basisopleiding van Coach Foundation tot Coach Practitioner die je als lid van BGL zonder verdere kosten of voorwaarden kunt volgen.

Betekenis

Vanaf nu kun jij via BGL ook je additionele kwalificaties halen om geaccrediteerd NOBCO coach te worden. Dit is mogelijk door lid te worden en de nieuwe opleiding tot Coach Practitioner te volgen met de toevoeging van het EQA Embedded traject.

Het maakt je waardevoller als coach en geeft je toegang tot nieuwe cliënten. Ook zorgt het voor een betere relatie met verwijzende instellingen die liever verwijzen naar een geaccrediteerde coach op het hoogste niveau. En dat kan jij zijn als je lid wordt en de nieuwe opleiding tot Coach Practitioner samen met het traject volgt.

Dit moet je doen

Wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe accreditatie is:

  1. Word lid van BGL
  2. Wacht op onze bevestiging per mail
  3. Meld je aan voor je opleiding of aanvullende supervisie
  4. Wij nemen contact op voor je intake en het verdere proces
Meer weten?

Wil je in aanmerking komen voor de additionele kwalificaties als coach en jezelf inhoudelijk verbeteren door lid te worden? Schrijf je dan gelijk in of, als je vragen hebt, neem contact met ons op.

Inschrijving BGL-lidmaatschap

Schrijf je alvast in als BGL-lid. Als lid bespaar je duizenden euro's op je opleidingen en trainingen, kun je voortaan overal aan meedoen en geniet je van veel extra's zoals het najaarsevent en diverse publicaties. En je maakt ook nogeens deel uit van de groeiende community van coaches en therapeuten die elkaar regelmatig ontmoet. Vul nu snel het formulier in en wees er voortaan ook bij.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmeldformulier

Je naam*
Je adres*
Soort lidmaatschap*
Voor slechts 2.500,- per jaar kan je onbeperkt gebruik maken van alle opleidingen en trainingen van BGL. Het organisatie lidmaatschap kost 5.000,- per jaar per organisatie en biedt dezelfde mogelijkheid van onbeperkt deelname tot 5 deelnemers. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal 2 jaar.
In welke opleiding en/of training ben je geïnteresseerd?*
Er zijn meerdere keuzes mogelijk
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.