U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Event “In Beweging”

Datum     : Donderdag 17 oktober 2024
Tijd           : 09.15 tot 13.00 uur
Locatie     : Utrecht

De wereld, zowel die van jou als die van anderen, bevindt zich in een voortdurende staat van verandering. De grote beweging is gericht op het bereiken van een gezonder en gelukkiger leven in een snel veranderende wereld. Steeds vaker hebben we zorg en ondersteuning nodig om dit te verwezenlijken. Op dit punt is de rol van jou als gids van groot belang. Als gids ben jij een essentiële speler die daadwerkelijk invloed kan uitoefenen op het leven van anderen. Ga je mee in de stroom van verandering, of blijf je liever je huidige pad bewandelen? Welke beweging kies jij?

De beste versie van jezelf
Het begint bij jouw eigen ontwikkeling om een effectieve coach of therapeut te worden en om iemand anders op de best mogelijke manier te kunnen ondersteunen. Het bereiken van de beste versie van jezelf maakt het mogelijk om anderen optimaal te begeleiden naar een gelukkiger leven.

Wat kun je verwachten op dit event?
Je zult inzicht krijgen in recente trends en verdiepingen die voor jou van belang zijn en je krijgt de kans om de uitdagingen te identificeren die je kunt aanpakken. Neem vervolgens deel aan inspirerende parallelle sessies met andere coaches en therapeuten, waarin je gezamenlijk werkt aan uiteenlopende actuele thema’s. Speciaal geselecteerd om jou te ondersteunen in je groei.

Het doel van het event
Het doel van dit event is om jou als coach of therapeut te laten groeien in je eigen persoonlijke ontwikkeling zodat jij in staat bent mensen in Nederland gelukkig te laten leven.

Programma
08.45 uur: Inloop
09.15 uur: Welkomstwoord door directeur Tino Meijn van BGL
09.30 uur: Opening door de dagvoorzitter (met interactie en beweging)
09.45 uur: Keynote – Trends & ontwikkelingen in de coachingswereld
10.05 uur: Dialoog – Bespreek welke uitdagingen aangepakt moeten worden
10.20 uur: Korte pauze
10.40 uur: Parallelsessies met verschillende thema’s voor jou (in groepen uiteen)
11.45 uur: Getting the picture – reflectie op wat je anders of beter gaat doen na het event
12.00 uur: Groepsfoto – van de deelnemers die kiezen voor verandering
12.10 uur: Lunchpauze
13.00 uur: Einde van het event

Parallelsessies
Kies uit een van de vier sessies:

 1. Coachen met een leeg hoofd
  Leer hoe je jouw blokkades kunt opruimen zodat je ontvankelijker bent voor de signalen die je coachee uitzendt, waardoor je beter aansluit bij degene die je coacht.
 2. Succesvol coachen 2025
  Leer de belangrijkste en nieuwste principes van coaching met voorbeelden van topprestaties uit het zakenleven en de sport. Maak de principes in deze workshop toepasbaar in je eigen werk.
 3. Coachen van stress en perfectionisme
  In deze sessie ontwikkel je als coach effectieve methoden om cliënten te begeleiden bij stress en perfectionisme. Je krijgt inzicht in de oorzaken van deze uitdagingen en leert constructieve strategieën om ze aan te pakken, waarbij je coaching vaardigheden inzet om patronen te identificeren en doorbreken.
 4. Competente mensen, incompetente teams
  Zelfs als je over een groep uiterst competente individuen beschikt, kan een gebrek aan teamcohesie en samenwerking de algehele prestaties aanzienlijk beïnvloeden. Leer over de kansen hoe jij als coach teams competent kunt laten (samen)werken en hoe je succesvol kunt samenwerken met onderstromen.

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor alle leden van BGL die zich willen inzetten om mensen en organisaties in beweging te brengen. Denk hierbij aan coach in wording, in opleiding, actief coach, therapeut, coach/counselor of loopbaancoach.

Studiepunten
Door het volgen van dit event heb je recht op 4 studiepunten.

Aanmelden
Als lid van BGL kun je gratis deelnemen. Nog geen lid? Maak je lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees voortaan ook kosteloos en zonder voorwaarden bij alle events, opleidingen en trainingen.

Inschrijving BGL-lidmaatschap

Schrijf je alvast in als BGL-lid. Als lid bespaar je duizenden euro's op je opleidingen en trainingen, kun je voortaan overal aan meedoen en geniet je van veel extra's zoals het najaarsevent en diverse publicaties. En je maakt ook nogeens deel uit van de groeiende community van coaches en therapeuten die elkaar regelmatig ontmoet. Vul nu snel het formulier in en wees er voortaan ook bij.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmeldformulier

Je naam*
Je adres*
Soort lidmaatschap*
Voor slechts 2.500,- per jaar kan je onbeperkt gebruik maken van alle opleidingen en trainingen van BGL. Het organisatie lidmaatschap kost 5.000,- per jaar per organisatie en biedt dezelfde mogelijkheid van onbeperkt deelname tot 5 deelnemers. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal 2 jaar.
In welke opleiding en/of training ben je geïnteresseerd?*
Er zijn meerdere keuzes mogelijk
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.