U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Anouk Corporaal-Bothe: “Geluk is een emotie”

Ontmoet een gepassioneerde coach en therapeut die zich heeft toegewijd aan het ondersteunen van kinderen en hun ouders door middel van unieke en speelse therapeutische technieken. Met een diepgaande benadering die gericht is op het verkennen van familiedynamieken en persoonlijke groei, helpt zij kinderen en ouders om samen hun uitdagingen te overwinnen en sterker te worden

Wilga Janssen: “Laat mensen groeien en opbloeien”

Ontmoet Wilga Janssen, een ervaren loopbaan- en re-integratiecoach met een passie voor het helpen van mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. In dit interview deelt Wilga haar inspirerende reis en visie op coaching, en illustreert ze de impact die haar werk heeft op het leven van haar cliënten.

Wat vinden onze studenten van de opleiding tot jongerencoach?

Samen met onze trainers vinden we onze opleiding tot Jongerencoach een van de beste opleidingen die er zijn. Natuurlijk zijn we bevooroordeeld, dus laten we het aan oud-studenten vragen. Melissa Roos en Monique Selij geven je een inkijkje in wat je kunt verwachten.

Lesley Bouman: “Stimuleer zelfliefde”

In dit openhartige interview deelt Lesley Bouman, psychosociaal therapeut en NEI-therapeut, haar persoonlijke drijfveren en haar benadering in het coachen van jongeren. Ze legt uit hoe ze via zelfliefde en innerlijke groei jongeren helpt hun eigen pad in het leven te vinden en te volgen.

Haal het NOBCO EIA niveau

Bij BGL kun jij als een van de eersten begeleid worden naar het NOBCO EIA niveau. Dat komt omdat onze opleidingen door de NOBCO/ EMCC geaccrediteerd zijn als EQA Embedded opleidingen. En dat is goed nieuws voor jou, want het brengt je carrière als professionele coach op een hoger plan. Leer er alles over en meld je aan voor onze voorlichting.

“Hou van jezelf” is het advies van Erica Rijnsburger

Erica Rijnsburger is een inspirerende coach en therapeut, die haar passie voor het helpen van mensen met ons deelt. Zij vertelt over haar roeping, de kracht van zelfliefde en haar bijzondere ervaringen, waaronder haar werk in Syrië. Een blik op de diepe impact van haar werk en haar visie op geluk en heling.