U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Prijswinnaar!

Na afloop van onze Open Dagen in januari 2018 hebben we de deelnemers een evaluatie verzoek gestuurd via Survey Monkey. Respondenten konden via onze info@bgl.nl mailadres laten weten mee te willen dingen naar… Verder lezen “Prijswinnaar!”

Coach 55+ nu ook modulair

Schrijf je nu in voor de voor opleiding Coach 55+ en ontvang het boek “Jong blijven, oud worden” van Olde Rikkert cadeau. Je kunt ook losse modules volgen. Bekijk hier de mogelijkheden.
Let op: vanaf het najaar wordt de opleidingsprijs verhoogd.

Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als onderdeel van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers.
Het aanvragen van een subsidie op grond van deze regeling is feitelijk pas mogelijk vanaf 26 maart 2018.

Accreditatie Registerplein ontvangen voor Brede Coach opleiding met 4 specialisatierichtingen

Onze Brede Coachopleiding met 4 specialisatie mogelijkheden (Kindercoach, Jongerencoach, Gezins- en Opvoedcoach, of Volwassenencoach) richt zich op het coachen van mensen in verschillende levensfasen met bijbehorende ontwikkelvraagstukken. Tijdens de opleiding ontwikkelt u competenties die nodig zijn om eenvoudige gedrags- en sociaal-emotionele problemen op adequate wijze te kunnen aanpakken.

Interview met Annet Lekkerkerker

Annet Lekkerkerker is een zogenaamde ‘carrièreswitcher’.
Zij heeft bij ons de opleiding Kinder- en Jeugdtherapie gevolgd en zet sinds 2011 succesvol ezels en paarden in bij therapeutische sessies met kinderen en jongeren.