U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Een blij verhaal: Jolanda Meeks-Kling

Jezelf beter leren kennen terwijl je bezig bent met zelfontwikkeling als trainer, psycholoog én coach. Jolanda Meeks-Kling, eigenaar van HAPPYO en trainer bij BGL ging de uitdaging aan en begon een opleiding Integratieve Psychotherapie bij BGL. Waarom ben je nooit uitgeleerd? Jolanda vertelt het je graag:

“Ik geloof in een leven lang leren. En leren gaat niet alleen over inhoudelijke kennis. Mijn opleidingen psychologie en bedrijfskunde vormen een mooie basis, met de coachopleiding van BGL als aanvulling. De therapie opleiding van BGL zag ik echt als een verdere verdieping. Zowel inhoudelijk als persoonlijk. Ik werkte alweer een aantal jaren als zelfstandig psycholoog en coach. Ik werk in de natuur, veelal intuïtief, veel gaat bij mij organisch, maar ik vind het wel fijn om te weten waarom datgene wat ik doe werkt. En dat is precies wat ik in deze opleiding kon vinden. Een verdere onderbouwing, uitleg en taal bij datgene wat ik doe. Dankzij alle intervisie, supervisie en leertherapie in de opleiding, reflecteer je je helemaal suf. Want je bent en blijft je eigen instrument in dit vak. Dus waar je in je eigen proces ook zit, je zet altijd weer een stapje verder in jezelf leren kennen. Misschien wel het allerbelangrijkste van blijven leren.”

Jolanda is geen onbekende bij BGL. In 2011 startte haar ontdekkingsreis binnen het coachingsvak en begon ze aan een coachopleiding bij BGL. Juist de persoonlijke aanpak en kleinschalig karakter, de docenten uit de praktijk en de nadruk op ervaringsgericht leren spraken haar aan. Toen Jolanda in 2019 bij BGL terug kwam, maar dan in de rol van trainer en supervisor, ervaarde ze nog steeds het warme welkom en toegankelijkheid bij BGL. Voor haar des de meer reden om juist bij BGL verder te ontwikkelen en te verdiepen met een nieuwe opleiding.

Vol trots en succes heeft Jolanda haar opleiding Integratieve Psychotherapie afgerond met als onderwerp: Therapie in de natuur bij  burn-out. Haar wens voor 2024 is dan ook:

“Mijn coaching en therapie vindt altijd plaats in de natuur. Omdat de natuur zo’n helende werking heeft, ontspant en laat ervaren wat je nodig hebt. Daar schreef ik ook mijn scriptie over. Dus mijn wens voor 2024: dat heel veel mensen door de bomen het bos weer gaan zien.”

Wil jij net als Jolanda, jezelf uitdagen, verder ontwikkelen en verdiepen? Maar heb je nog geen idee welke opleiding het beste bij je past? Meld je dan aan voor de online voorlichting op 19 januari of neem contact met ons op. We helpen je graag!