U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Wat vinden onze studenten van de opleiding tot jongerencoach?

Samen met onze trainers vinden we onze opleiding tot Jongerencoach een van de beste opleidingen die er zijn. Natuurlijk zijn we bevooroordeeld, dus laten we het aan oud-studenten vragen. Melissa Roos en Monique Selij geven je een inkijkje in wat je kunt verwachten.

Reviews: alles waar ik op hoopte

Monique Selij heeft haar ervaringen gedeeld, vooral over hoe de opleiding benadrukt dat je jezelf goed moet kennen om een goede coach te kunnen zijn. Zij schrijft: “De opleiding tot jongerencoach gevolgd waarbij de opleiding aangeeft dat je pas een goede coach kunt zijn als je jezelf goed kent en weet waar je kwaliteiten zitten. De hulp die je hierbij krijgt maakt dat deze opleiding anders is dan andere en maakt het voor mij uniek. Dank aan alle trainers en leertherapeuten en supervisors.”

Melissa Roos vertelt enthousiast over de inhoud van de opleiding en de professionaliteit van het team. Haar ervaring: “Een fijne opleiding met professionele supervisors, trainers en docenten. Inhoudelijk komt alles waar ik op gehoopt had voorbij en dat geeft me het gevoel dat ik er straks klaar voor ben om daadwerkelijk onderlegd genoeg te zullen zijn om mijn eigen praktijk als jongerencoach te beginnen…

Melissa heeft ook een verbeterpunt: “Het zou fijn zijn om een duidelijk stroomschema te krijgen tijdens de studie. Dit zorgt voor meer overzicht. Al met al nog steeds blij dat ik de stap genomen heb om deze studie tot jongerencoach te gaan volgen.”

Dank voor de open feedback waar we mee aan de slag gaan, Melissa en Monique.

Word zelf kindercoach

Denk je na het lezen van deze reviews dat het vak van kindercoach echt iets voor jou is, meld je dan snel aan voor de nieuwe opleiding. Bij BGL kies je ervoor om de coach-counselor opleiding te volgen of als je al wat verder bent dan kun je je specialiseren met de opleiding Integratieve Psychotherapie. Word dan gelijk lid van BGL, het bespaart je veel geld en levert je meer geluk.