U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Opleidingen

De maatschappij verandert en daarmee ook de ontwikkelingsbehoeften van mensen en organisaties. Met onze jarenlange ervaring en een stevige dosis realiteitszin bieden we een breed aanbod van opleidingen gericht op mensen in verschillende levensfasen met uiteenlopende vraagstukken, individueel en groepsgewijs, werkgerelateerd en privé. Daar waar nodig op maat gemaakt.

Coach - Training

Opleidingen gericht op het stimuleren van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van individuen en groepen/teams in de (beroeps)praktijk.

Bekijk ons aanbod

Brede coachopleidingen

Opleidingen gericht op het professioneel coachen van kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen met vraagstukken van sociale, emotionele, gedragsmatige en opvoedkundige aard.

Bekijk ons aanbod

Therapeutische verdiepingen

Opleidingen gericht op het bieden van therapeutische ondersteuning aan kinderen, jongeren, gezinnen en volwassen bij meer complexe vraagstukken van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard.

Bekijk ons aanbod