U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Vraag het ons op het Noloc kennisfestival

Op maandag 15 april 2024 organiseert Noloc haar Kennisfestival en BGL is erbij, zodat we jou kunnen ontmoeten. Het vakcongres is bedoeld voor alle loopbaanprofessionals, jobcoaches, studenten en andere geïnteresseerden. Noloc is de grootste beroepsvereniging in Nederland voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en is dé autoriteit binnen de loopbaanprofessie. En natuurlijk is BGL erbij, want wij vinden hoge kwaliteit en het delen van onze kennis belangrijk.

Duurzame inzetbaarheid

Namens BGL zal Irma de Vaan een sessie verzorgen over duurzame inzetbaarheid en de rol van de loopbaancoach. Echt iets voor jou, toch? In een uur praat Irma je helemaal bij, want duurzame inzetbaarheid in organisaties is actueel. Hoe kan jij als loopbaancoach daarin een rol pakken in het kader van de ‘juiste persoon op de juiste plek’. Je leert ook hoe het tijdig inzetten op het stimuleren van interne mobiliteit bijdraagt aan het verlagen van psychisch verzuim.

Meer informatie

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten over het festival of over de mogelijkheid om loopbaancoach te worden. Neem dan contact op via onze contactpagina.