U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Irma de Vaan
  • email mentor.irma@arbo-dynamica.nl
  • website www.arbo-dynamica.nl
  • social media

Irma de Vaan

Sinds 2011 werk ik met BGL samen. Ik ben verbonden als trainer/supervisor aan de opleiding tot Coach en Loopbaanproffessional.

Als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige heb ik cliënten in diverse settingen begeleid bij het herstellen en/of handhaven van hun gezondheid. Een uitdagend vak waarbij mijn streven was om de cliënt in regie te houden.

Na het behalen van mijn master ben ik in 2004 als arbeids- en organisatiedeskundige aan de slag gegaan en adviseer ik, vanuit mijn bedrijf Arbo Dynamica, organisaties bij het gemotiveerd en betrokken houden van hun medewerkers.

Om nog beter af te kunnen stemmen op mijn klanten ben ik in 2007 gestart met de coachopleiding. Aansluitend heb ik de specialisaties teamcoaching, leiderschapsontwikkeling en vitaliteitsmanagement gevolgd en de coachopleiding nog eens ‘overgedaan’ als co-trainer. Een heel leerzame ervaring!

Tijdens de coachopleiding werd ik gegrepen door het NLP-gedachtengoed en besloot me te ontwikkelen tot NLP Master Practitioner en NLP trainer. Dit ontwikkeltraject gaf me een mooie basis voor het trainer- en supervisieschap.

Jij en jouw ontwikkeling tot (loopbaan)coach staan centraal tijdens de opleiding. Mijn uitdaging is om je ervan bewust te laten zijn dat jij het belangrijkste instrument bent om de coachee/cliënt te verleiden en te begeleiden om in beweging te komen.

Om jezelf als instrument in te kunnen zetten ondersteun ik je bij de bewustwording van je eigen gedragingen, gedachten en overtuigingen. Dat helpt je om jezelf in je rol als coach te ontwikkelen tot de coach die jij wil zijn.