U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Irma de Vaan
  • email mentor.irma@arbo-dynamica.nl
  • website www.arbo-dynamica.nl
  • social media -

Irma de Vaan

Sinds 2011 werk ik met BGL samen als mentor in de coachopleiding in Driebergen en Hoofddorp.

Als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige heb ik cliënten in diverse settingen begeleid bij het herstellen en/of handhaven van hun gezondheid. Een uitdagend vak waarbij mijn streven was om de cliënt in regie te houden.

Vanaf 2004 werk ik als arbeids- en organisatiedeskundige en adviseer ik, vanuit mijn bedrijf Arbo Dynamica, organisaties bij het gemotiveerd en betrokken houden van hun medewerkers.

Om nog beter af te kunnen stemmen op mijn klanten ben ik in 2007 gestart met de coachopleiding. Aansluitend heb ik de specialisaties teamcoaching, leiderschapsontwikkeling en vitaliteitsmanagement gevolgd en de coachopleiding nog eens ‘overgedaan’ als co-trainer. Een heel leerzame ervaring!

Tijdens de coachopleiding werd ik gegrepen door het NLP-gedachtengoed en besloot me te ontwikkelen tot NLP master praktitioner en NLP trainer. Dit ontwikkeltraject gaf me een mooie basis voor het mentorschap.

Jij en jouw ontwikkeling tot coach staan centraal in mijn mentorschap. Mijn uitdaging is om je ervan bewust te laten zijn dat jij het belangrijkste instrument bent om de coachee te verleiden en te begeleiden om in beweging te komen.

Om jezelf als instrument in te kunnen zetten ondersteun ik je bij de bewustwording van je eigen gedragingen, gedachten en overtuigingen. Dat helpt je om jezelf in je rol als coach te ontwikkelen tot de coach die jij wil zijn.