U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Yolanda de Jager
  • email info@taichi-arnhem.nl
  • website www.taichi-arnhem.nl
  • social media

Yolanda de Jager

Momenteel participeer ik als opleider/trainer en ontwikkelaar in de Brede coachopleiding, opleiding tot Kinder & Jeugdtherapeut en de training Vitaliteitcoaching.

Ik heb Internationale Betrekkingen, Economische richting gestudeerd en ik ben gecertificeerd trainer. Daarnaast ben ik leraar tai chi, met een eigen tai chi school in Arnhem; daartoe werd ik geautoriseerd door mij leraar (de traditionele wijze).

Mijn trainingen zijn gericht op leren door ervaren in je lichaam en lichaamsgerelateerde onderwerpen als stress, vitaliteit, weerbaarheid en emoties. Deze trainingen geef ik in opleidingen en in bedrijven. Tai chi beoefen ik sinds 1994, les geef ik sinds 2005 en trainingen sinds 2008. Overigens ben ik ook adviseur duurzame energie. Je kunt wel zeggen dat energie een rode draad is die door al mijn werk loopt. Bij de trainingen gaat het dan om energie in jezelf: wat zijn je blokkades en hoe kun je die opheffen; hoe versterk je je energie en hoe pas je die toe. Tai chi is daarbij mij voedingsbodem. Ik leid mensen graag op tot krijgers, die door innerlijke kracht en stabiliteit het leven goed aankunnen.