U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Nicoline Bos
  • email nicoline@nicolinebos.nl
  • website www.nicolinebos.nl
  • social media -

Nicoline Bos

Sinds 2008 werk ik als leertherapeut voor BGL.

Vanaf mijn 22ste heb ik als zelfstandig ondernemer een business center en secretariaten bureau geleid in Amsterdam. Ik ben getrouwd met Bert Jan en moeder van Laurens (1994).

Tijdens mijn loopbaan kreeg ik steeds meer interesse in het coachen en begeleiden van mensen en heb ik de drie jarige post HBO opleiding hypno-psychotherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en BGL gevolgd en afgerond. Vanaf 2001 werk ik full time als therapeut in Almere en vanaf 2003 als vrijgevestigd hypnotherapeut vanuit Gezondheidscentrum Waterwijk (Zorggroep Almere).

En nu blijf ik ook mijn vaardigheden ontwikkelen en uitbreiden. In juni 2012 heb ik de opleiding Medische Basiskennis op HBO niveau bij BGL afgerond. In september 2013 heb ik het HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening bij NCOI behaald (via het EVC traject).

Ik ben als Register Therapeut aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH)

Als reflectietherapeut ben ik aangesloten bij de VVVK (Vereniging Van en Voor Kindertherapeuten).

Ik ben lid van 2 intervisiegroepen: één intervisiegroep met Almeerse Hypnotherapeuten en één intervisiegroep met collega’s voor burnoutbegeleiding en preventie.

Als coach/therapeut ben ik sinds 2009 aangesloten bij het landelijke Burnout- en Stressnetwerk.

Door mijn levenservaring en werk als (integratief) hypnotherapeut weet ik dat er veel verschillende mogelijkheden zijn om met klachten om te gaan. Ik vind het een uitdaging om je een breed scala van mogelijkheden aan te bieden, waaruit je zelf de voor jou meest geschikte oplossing kiest.

Motto in de therapie is: Ontspannen werken aan jouw persoonlijke (leer)doelen.