U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Karin Nieborg
  • email karin.nieborg@bgl.nl
  • website -
  • social media

Karin Nieborg

Ik werk sinds 1997 bij BGL. Ik ben de overall coördinator van de opleiding Kindercoach, Pubercoach en Kinder- en Jeugdtherapie en de locatiecoördinator van de opleidingen Kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapie in Hoofddorp. Tevens verzorg ik de planning voor alle opleidingen uit het cluster Kind-Jeugd-Gezin. Binnen de financiële administratie ben ik verantwoordelijk voor de betalingen.

De opleidingen die ik bij BGL met veel plezier heb gevolgd zijn NLP, Kindercoach en Kinder- en Jeugdtherapie. Verder ben ik Kids skills ambassador. Met name het oplossingsgericht denken en doen staan bij mij hoog in het vaandel.

Buiten het werk bij BGL ben ik graag creatief bezig. Allerlei kleine frutsels maken oa dmv breien, haken knopen kralen en alles wat daar tussen zit. Mijn motto: “Toeval bestaat niet. Alles heeft een reden.”

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en ben bereikbaar via 023-5556755.