U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Anna Grootscholten
  • email anna@stevigstaan.nl
  • website www.stevigstaan.nl
  • social media

Anna Grootscholten

Trainer meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld

Na mijn (deeltijd) opleiding Pedagogiek (2016) heb ik een aantal jaar in de vrijwillige hulpverlening gewerkt als gezinscoach.  Vanuit de opleiding en werkervaring  werd duidelijk dat we als professional niet altijd goed weten hoe te handelen bij zorgen en of vermoedens van huiselijk geweld of kindermishandeling.  Ik vind het belangrijk dat we met name kinderen ZIEN  en in actie komen bij vermoedens van geweld. Weten wat te doen en hoe te handelen!

Mede daarom ben ik in 2017 voor mezelf begonnen met trainingsbureau Stevig Staan.

We bieden deskundigheidsbevordering: trainingen en workshops op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld.  Aangesloten bij : Nobtra (Nederlandse Orde van Beroepstrainers) en THG (Trainers Huiselijk Geweld).

Tijdens de trainingen neem ik mijn werkervaring vanuit de hulpverlening mee. Ik vind het waardevol bij BGL (toekomstige) coaches en therapeuten de kennis rondom de meldcode mee te geven.
Met elkaar te leren en elkaar echt te zien.