U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

 • naam Sandra Koopman
 • praktijk Sandra Koopman Coaching
 • email info@sandrakoopman.nl
 • telefoonnummer

  06-51282767

 • website https://sandrakoopman.nl
 • adres

  Nieuwe Kruisstraat 22
  2011 RP Haarlem

  Wijkermeerstraat 6
  2131 HA Hoofddorp

Sandra Koopman

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.

Doelgroep: Midcareer- medewerkers en -managers, ondernemers, werkende moeders, perfectionisten, pleasers en introverten.

Specialisme(n)

Loopbaan, stress, keuzes maken, zelfvertrouwen, fit en vitaal voelen en zichtbaar zijn op een manier die bij je past.

Over mij

Ik ben getrouwd met Mark en samen wonen wij met onze 3 kinderen in de prachtige binnenstad van Haarlem.
Sinds een aantal jaar ben ik coach in Haarlem. Ik coach particulieren, maar ook mensen die via hun werk coaching aanvragen. Ook werk ik in opdracht van bedrijven. Ik help mensen verder in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Al van jongs af aan vond ik het fijn om voor andere mensen klaar te staan, hen een luisterend oor te bieden en om hen verder op weg te helpen. Toen mijn baan kwam te vervallen, heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen. Ik heb de sprong in het diepe gemaakt en ben de opleiding tot gecertificeerd professioneel coach gaan volgen.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse mensen begeleid en ben ik aan de slag gegaan als welzijnscoach bij Stichting Haarlem Effect en als individuele coach bij de Vrijwilligers academie Haarlemmermeer. Na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met mijn eigen praktijk Sandra Koopman Coaching.

Ik vind coaching een prachtige manier om mensen sterker te maken. Om mensen te helpen bij het uitzetten van hun een eigen koers. “Bewustwording, eigen verantwoordelijkheid en actie” zijn daarbij de sleutelwoorden. Coaching werkt namelijk alleen wanneer iemand zelf de wil heeft iets te veranderen en bereid is er iets voor te doen. Ik vind het enorm inspirerend iemand bij zijn persoonlijke groei te kunnen en mogen ondersteunen en zelf te laten ontdekken hoe een droom werkelijkheid kan worden. Mijn werkwijze is respectvol, eerlijk en resultaatgericht.

Mijn werkwijze

In het oriënterende gesprek kijken we of we een goede klik hebben om te kunnen samenwerken. Als coach werk ik vooral oplossingsgericht.

Er zijn altijd mogelijkheden om jouw situatie te veranderen en te verbeteren. Ik help je om je behoeften en waarden te (h)erkennen en je wensen concreet te benoemen. Dat zorgt er blijvend voor dat je de regie kunt nemen en dingen positief in beweging kunt brengen. In de coaching leer ik je ook je inzichten te vertalen naar je dagelijks leven. Na een aantal coaching sessies merk je al snel dat je meer grip op jouw situatie krijgt, dit geeft rust en vertrouwen voor de toekomst.

Ik help je bij het krijgen van inzicht in je blokkades, kwaliteiten en doelstellingen. En ik help je om in beweging te komen. Tijdens de sessie breng je persoonlijke situaties naar voren die je mogelijk als lastig ervaart. Hiermee gaan we aan de slag. Je krijgt uiteindelijk steeds meer inzicht in jouw verschillende overtuigingen en mogelijke belemmeringen en je leert hierop te reflecteren.

Ik ben optimistisch, oprecht, warm, doortastend en doelgericht.

Achtergrond en kwalificaties

Naast coaching heb ik ruim 20 jaar werkervaring in diverse functies en branches. Ik heb gewerkt in het bankwezen, in de IT en lange tijd in de bouwbranche voor een groot beursgenoteerd bedrijf. Ik ben bekend met de problematiek die kan ontstaan door (te) hoge werkdruk, het voelen van stress of niet weten waar je naar toe wil.