U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Vind een coach/therapeut

Filter coaches en therapeuten op:

Locatie
Discipline
Coaching

Jolanda Meeks-Kling

Praktijk HAPPYO

Wat wil ik nou echt? Waar word ik nou echt blij van? Hoe krijg ik mijn energie weer terug? Ik wil zo graag meer kunnen genieten. Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.

Jan Scheplaan 12
3705 LJ Zeist

Coaching

Sandra Koopman

Sandra Koopman Coaching

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.

Nieuwe Kruisstraat 22
2011 RP Haarlem

Wijkermeerstraat 6
2131 HA Hoofddorp