U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Vind een coach/therapeut

Filter coaches en therapeuten op:

Locatie
Discipline
CoachingLoopbaancoaching

Babs Mouton

Babs Mouton Verhalenvinder

Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, zodat jij meer werkgeluk krijgt. Wat ik geweldig vind bij de mensen die ik coach is dat ik in hun boek mag lezen en een stuk van hun levensverhaal mag zien. Samen ontdekken we de rode draad in dat verhaal, zodat ze zelf stappen kunnen zetten hun verhaallijn aan te passen. Ze weten daarna (beter) wat ze willen op werkgebied en hoe ze dat kunnen bereiken.

Rietvelddreef 80
2992 HJ Barendrecht

CoachingTeamcoaching

Barbara Stam

CoachBureauBarbara

Samenwerken is voor mij essentieel. Met samenwerken bereik je meer dan alleen. Als teamcoach help ik teams om de samenwerking te versterken en om excelleren mogelijk te maken. Ik richt me op teams die een andere balans zoeken tussen proces en people, die uit de waan van de dag willen stappen. Met als resultaat meer focus, duidelijkheid en plezier.

Ernest Shackletonstraat 1
1363 KD Almere

Coaching 55+LoopbaancoachingNLP coaching/counselingVolwassenencoaching

Floor Molenaar

FM Coaching

Je kunt bij mij terecht met vragen over jouw loopbaan, identiteit, vitaliteit, zelfvertrouwen en assertiviteit. Mijn aanpak als coach is doelgericht, nuchter, empathisch en verhelderend. Mijn motto heb ik door mijn ervaring in de oncologie: Carpe Diem! Jaag je dromen na, volg je passie, stel het niet uit want morgen kan de wereld er heel anders uit zien.
Coaching

Jolanda Meeks-Kling

Praktijk HAPPYO

Wat wil ik nou echt? Waar word ik nou echt blij van? Hoe krijg ik mijn energie weer terug? Ik wil zo graag meer kunnen genieten. Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.
Kindercoaching

Lisette van Espen

Colorfulkids Coaching

Soms weet je als ouder even niet zo goed hoe je je kind kunt helpen. Je kind heeft faalangst, of last hebben van je emoties bv. boosheid of piekert heel erg veel. Dan kan kindercoaching net dat steuntje in de rug zijn van je kind. We focussen niet op het probleem maar het aanleren van nieuwe vaardigheden staan centraal bij kindercoaching!
CoachingLoopbaancoaching

Miranda Brugman

GoTalentPro

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je nu op je werk laat zien? Twijfel jij wel eens of dit nu de baan of studie is die het beste bij je past? Je bent zeker niet de enige! En nog belangrijker; dit ligt niet aan jou! Wél aan de match tussen jou en je baan of studie. Wie zijn talenten kent, maakt de juiste keuzes. Ik begeleid mensen bij het ontdekken en optimaliseren van hun ware talenten, zodat zij de juiste keuze kunnen maken voor hun loopbaan of studie en hun potentieel optimaal kunnen benutten bij het bereiken van hun doelen.

Amstelveen

LoopbaancoachingStudiekeuzecoaching

Rose-Marie Lucas

Rooskleurig Coaching

Ik help graag mensen die meer uit zichzelf, studie of werk willen halen door beweging en focus aan te brengen. Dat begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Je kunt hierbij denken aan praktische vragen over beroepskeuze of studiekeuze, twijfels over je huidige baan, het verbeteren van je sollicitatievaardigheden of een duidelijk afgebakend probleem op het werk zoals ontslag, stress of conflicten met collega’s of leidinggevenden.

Fregat 11
1423 EH Uithoorn

Coaching

Sandra Koopman

Sandra Koopman Coaching

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.

Nieuwe Kruisstraat 22
2011 RP Haarlem

Wijkermeerstraat 6
2131 HA Hoofddorp