U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

 • naam Miranda Brugman
 • praktijk GoTalentPro
 • email miranda@gotalentpro.nl
 • telefoonnummer

  +31615347434

 • website https://gotalentpro.nl/
 • adres

  Amstelveen

Miranda Brugman

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je nu op je werk laat zien? Twijfel jij wel eens of dit nu de baan of studie is die het beste bij je past?

Je bent zeker niet de enige! En nog belangrijker; dit ligt niet aan jou! Wél aan de match tussen jou en je baan of studie.

WIE ZIJN TALENTEN KENT, MAAKT DE JUISTE KEUZES!

Ik begeleid mensen bij het ontdekken en optimaliseren van hun ware talenten zodat zij de juiste keuzes kunnen maken voor hun loopbaan of studie.

Ook begeleid ik professionals die stappen willen maken in hun carrière, maar merken dat zij op bepaalde gebieden niet verder komen. Samen met hen ga ik op zoek naar hun ware potentieel, krijgen zij inzichten in de redenen of oorzaken waarom zij hun doel nu niet halen en help ik ze inzien wat zij moeten doen of juist moeten laten om hun doel wél te bereiken.

Specialisme(n)

Loopbaancoach, Studiekeuzecoach, Coaching Talentontwikkeling voor Professionals

Over mij

Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen. Ik ben GoTalentPro gestart, omdat ik altijd al interesse had in wat mensen drijft en vooral waarom zij de dingen doen die zij doen. Dit heeft mij in mijn vroegere carrière als Marketeer ook altijd geholpen om de behoeften van mensen te begrijpen en in te vullen met producten en diensten waarvan zij blij werden.

Eigen talenten ontwikkelen
Vanuit GoTalentPro werk ik niet meer met producten of diensten, maar help ik mijn klanten bij het ontdekken van hun authentieke talenten om vervolgens de juiste studie- en loopbaankeuzes te kunnen maken en dát te doen, waar ze blij van worden. Dat doe ik met de programma’s Studiekeuzeadvies en Loopbaanadvies.

Via het programma Talentontwikkeling voor Professionals begeleid ik professionals die het idee hebben dat zij veel meer in hun mars hebben dan zij nu in hun werk laten zien. Of tegen dingen aanlopen, die hun groei in de weg zitten. Of die gewoon beter in hun werk willen worden en stappen willen maken in hun carrière.

Mijn werkwijze

Het ontdekken van je authentieke talenten kan best lastig zijn. Ondanks dat je ermee bent geboren, zijn ze je namelijk niet altijd bekend of ben je je er niet bewust van. Dat kan komen doordat sommige van je talenten, bijvoorbeeld door de druk van je omgeving, ontmoedigd of zelfs afgeleerd zijn. Daardoor zijn deze talenten “uit het zicht” geraakt.

Maar hoe krijg je deze blijkbaar toch aanwezige talenten dan naar boven om de studie of baan te kiezen, die bij je past en daarmee het beste uit jezelf te halen?

Er zijn vele testen in omloop, die beweren je ware talenten te laten ontdekken. Toch is dit niet de beste manier. Testen krijgen niet jouw potentieel aan talenten naar boven; je vult in wat je over jezelf weet en niet wat latent bij jou aanwezig is. Dat is logisch, maar hierin schuilt nog een ander nadeel. Je vult de test in op basis van wat je van jezelf kent en hoe jij jezelf nu ziet inclusief de invloeden vanuit je omgeving en de overtuigingen over jezelf. De vraag is of je hiermee jouw authentieke talenten of “aangeleerde talenten” ontdekt worden.
Of je vult de antwoorden in op basis van hoe je zou willen zijn. Omdat je je wellicht, om wat voor reden dan ook, anders probeert voor te doen dan je echt bent. Je misschien wil voldoen aan de verwachtingen van je omgeving? Ook dit gaat niet over jouw authentieke talenten.

Je ware talenten zitten niet in testjes, maar in jezelf.

Het ontdekken van je authentieke talenten volgens een unieke persoonlijke methode

Een kind is tot ongeveer zijn 10e levensjaar volledig zichzelf. Het gaat alleen bij zichzelf te rade als hij mag kiezen wat hij in zijn vrije tijd het allerliefste doet. Zijn keuzes worden nog niet beïnvloed door de culturele en sociale normen en waarden van zijn omgeving.

Daarom starten we met de methodiek, die ik gebruik, bij jou. Door speciale oefeningen en vraagtechnieken ontdek je jouw eigen authentieke talenten. We gaan kijken naar wie je vroeger als kind was, wat je toen heel leuk vond en de reden waarom. Op die manier beleef je het weer, je voelt het echt en ziet het weer voor je. Dát gaat echt over jou. En daarin zitten jouw talenten verscholen.

Met deze methodiek put je dus uit jezelf, je onthult het aan jezelf. Je ziet het niet alleen weer voor je, maar je erváárt en voelt het ook weer. Dat maakt het zoveel krachtiger, omdat je met dit talent al een keer positieve ervaringen hebt gehad. De methodiek is objectief, onbevooroordeeld en plaatst je niet in een hokje van een theoretische typologie. Er is geen beïnvloeding van teksten of interpretaties van buitenaf. Jij zit zelf aan het stuur en brengt de resultaten vanuit jouw eigen praktijkervaring opnieuw aan het licht.

Dit is de meest zuivere manier om je werkelijke authentieke talenten te ontdekken en stelt je in staat om een passende studie en/of baan te kiezen en je verder te ontwikkelen als professional.

De unieke persoonlijke methode leg ik uit in deze video.

Mijn manier van werken typeert zich als betrokken, luchtig (met diepgang), aanmoedigend en doelgericht.

Achtergrond en kwalificaties

Mijn kernwaarden zijn

 • Vrijheid
 • Passie
 • Compassie
 • Creativiteit
 • Humor

Ervaring:

 • Loopbaan- studiekeuzecoach en Coach Talentontwikkeling bij GoTalentPro
 • Daarvoor Marketing Manager functies zowel in loondienst als zelfstandige bij verschillende multinationals

Zie mijn Linkedin-profiel voor mijn uitgebreide cv.

Kwalificaties:

 • Post HBO Coach Opleiding bij BGL & Partners
 • Opleiding Studiekeuzecoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen
 • Bachelor International Marketing and Management bij Amsterdam University of Applied Sciences

Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO))