U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Coaching

Verandering is vandaag de dag de enige constante en doet een groot beroep op de flexibiliteit en het leervermogen van ons allemaal. Een betere kwaliteit van leven en werken worden voor een belangrijk deel bepaald door het vermogen om wendbaar en creatief in de te spelen op de vraagstukken waarvoor u zich geplaatst ziet, zowel in u werk als in uw privéleven.

Voor bedrijven

Succesvol sturing geven aan de uitdagingen waarvoor u zich in uw organisatie geplaatst ziet. BGL, uw partner in verandering.

Bekijk ons aanbod zakelijke coaching

Voor particulieren

BGL biedt ondersteuning bij situaties waar u zelf niet goed raad mee weet. Open en oordeelloos; oplossingsgericht en in gedeelde verantwoordelijkheid.

Bekijk ons aanbod coaching particulieren

Vind een coach/therapeut

Op het BGL-platform zijn uitsluitend coaches en therapeuten opgenomen die door ons zijn opgeleid. Het zijn deskundige, gekwalificeerde professionals met elk hun eigen specialisme(n), werkzaam vanuit hun eigen praktijk.

Vind een coach/therapeut Meld je aan voor het platform