U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Zomertraining 2017

De zomer is hét moment om nieuwe energie en inspiratie op te doen. Wellicht kan het volgen van een uitdagend trainingsprogramma hieraan bijdragen.

We hebben een aantal van onze reguliere opleidingen, masterclasses en trainingen in een zomers jasje gestoken.

Wat kenmerkt onze zomeractiviteiten

Intensief
Samen met uw medestudenten bent u meerdere dagen achtereen actief en geconcentreerd bezig met de lesstof en uw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ontstaan er zogenaamde “flow-ervaringen”: momenten waarin u volledig kunt opgaan in wat u doet en vrijwel moeiteloos met grote vaardigheid prestaties kunt leveren.

Dynamisch
Ons zomerprogramma is actief, levendig en energiek en wordt gekenmerkt door innerlijke beweging en bewogenheid. Een deel van de activiteiten vindt plaats buitenshuis; hiervoor zoeken we de bossen op.

Kortdurend
De trainingen vinden plaats in een kort tijdsbestek. Ideaal als u zich door bijvoorbeeld door werk- of privéaangelegenheden slechts voor een beperkte periode kunt vastleggen.

Workshop Zomer NLP – de Geheimen van de NLP

NLP oftewel Neuro-Linguïstisch Programmeren is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. De grondgedachte van NLP is dat vaardigheden van zogeheten experts in kaart gebracht (gemodelleerd) kunnen worden en als techniek aan anderen onderwezen kunnen worden. Succes wordt zo overdraagbaar. Nog steeds wordt de NLP methodiek uitgebreid met nieuwe ‘succesformules’ die op talloze terreinen worden toegepast: in training, coaching, counseling, advisering, verkoop, management, sport etc.

Duur 3 dagen
Data en tijd 18, 19 en 20 augustus 2017 van 10.00-17.00 uur.
Locatie Driebergen
Kosten € 600,-, inclusief dagarrangement.

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meedoen? Schrijf u direct online in!