U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Zet nu een grote STAP

Jouw ontwikkeling maakt het verschil tussen een goed en een slecht advies. De wereld om je heen verandert, jij verandert, de vragen veranderen. En de stappen die mensen en organisaties zetten naar meer welzijn en vitaliteit hangen van jou af. Zorg daarom dat je bijblijft en dat je werkt aan je eigen ontwikkeling als coach, adviseur of als manager. Jij bent er immers voor alle mensen die op je rekenen en die verwachten dat je ze ondersteunt met nieuwe inzichten en methoden.

Klaar voor

Na de zomer is een goed moment om jouw stap naar een vervolgopleiding te zetten. Dat doe je bij BGL, want we blijven je begeleiden tijdens je professionele reis van beginner tot de allerbeste professional. Samen met beroepsorganisaties zorgen we voor vervolgopleidingen die officieel erkend zijn, waardoor jij kunt bewijzen dat je tot de besten in je vakgebied hoort. En dat moet ook, want steeds meer mensen rekenen op je. Wat denk je, ben je klaar voor je volgende stap?

Startdata belangrijke vervolgopleidingen

Integratieve Psychotherapie
16 september Doorn (bijna vol) en 3 november Driebergen
Bekijk de opleiding

Coach Practitioner
25 september Driebergen (enkele plekken) en 9 februari Amsterdam
Bekijk de opleiding

Kinder-, Jongeren- en Gezinstherapie
16 september Doorn (startgarantie) en 3 november Driebergen
Bekijk de opleiding