U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

 • naam Jolanda Meeks-Kling
 • praktijk Praktijk HAPPYO
 • email jolanda@happyo.nl
 • telefoonnummer

  06 41 22 70 54

 • website https://www.happyo.nl/
 • adres

  -

Jolanda Meeks-Kling

Wat wil ik nou echt?
Waar word ik nou echt blij van?
Hoe krijg ik mijn energie weer terug?
Ik wil zo graag meer kunnen genieten.

Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.

Doelgroep: professionals, leidinggevenden, ondernemers, werkende vaders en moeders.

Specialisme(n)

Wandelcoaching, Mindfulness, Vitaliteit (stress/burn-out coaching), Loopbaancoaching, Teamcoaching/Teambuilding.

Over mij

Ik ben Jolanda en woon in het prachtige bosrijke Zeist.
Ik ben de oprichter en eigenaar van HAPPYO, wandelcoach, Mindful Run & Walk instructeur, ondernemer, buitenmens, psycholoog, trainer, bedrijfskundige, vitaliteitscoach, teamcoach, gezelligheidsdier, volleybalster, wandelaar, yoga-fan en vast nog heel veel meer :).
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out, omdat ik heel goed was in doorgaan en het negeren van de signalen van mijn lijf. Ik was vooral heel veel bezig in mijn hoofd. Op mijn weg naar weer gezond en vitaal worden hebben coaching, buiten zijn en mindfulness mij enorm geholpen.

Na mijn burn-out voelde ik heel goed wat mij te doen stond en daar is HAPPYO het resultaat van!

Ik wil jou in beweging brengen, bewustmaken, prikkelen en laten ervaren waar je echt blij van wordt. En dat allemaal buiten, op een hele luchtige en positieve manier. Niet zweverig of zwaar, gewoon met beide benen op de grond. Dat is mijn manier en daarmee wil ik coaching en mindfulness toegankelijk maken voor iedereen op elk moment. Omdat het gewoon zo belangrijk en fijn is lekker in je vel te zitten!

Mijn werkwijze

Zowel in individuele coaching als met groepen, werk ik met de unieke combinatie van bewegen, mindfulness en ademhalingstechnieken, in de buitenlucht. We praten niet alleen, maar ervaren en doen ook vooral. En we staan letterlijk en figuurlijk af en toe stil. Door het buiten zijn, ademhalingstechnieken en bezig zijn in het moment, ervaar je wat er nu is. Daardoor ben je makkelijker in staat te voelen en te ervaren wat je nodig hebt en wat je echt wilt.

Mijn stijl is positief, luchtig en met beide benen op de grond. Ik kan het niet laten je bewust te maken van datgene wat je zelf eigenlijk al weet.

Coaching methoden die ik inzet: oplossingsgericht coachen, NLP (neuro linguïstisch programmeren), RET (rationeel-emotieve-therapie).

Achtergrond en kwalificaties

Zo’n 15 jaar heb ik ervaring in het HR-vak bij grote organisaties in de bank- en verzekeringswereld. Van assessments en werving & selectie, tot het begeleiden van reorganisaties. Van talent- en management ontwikkeling tot het bevorderen van diversiteit. De activiteiten die mij het meeste energie gaven? Het coachen van medewerkers en teams bij veranderingen en het vormgeven en faciliteren van team- en leiderschapsdagen. Zie mijn linkedin-profiel voor mijn uitgebreide cv.

Kwalificaties:

 • Arbeids- en Organisatie Psychologie (Radboud Universiteit Nijmegen)
 • Bedrijfswetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen)
 • post HBO Coach Opleiding (BGL & Partners)
 • Specialisatie Vitaliteitscoaching (BGL & Partners)
 • Gecertificeerd Mindful Wandelcoach
 • Gecertificeerd Mindful Run & Walk Instructeur

Aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO)