U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

 • naam Floor Molenaar
 • praktijk FM Coaching
 • email floor@fmcoaching.nl
 • telefoonnummer

  0654238930

 • website https://www.fmcoaching.nl/
 • adres

  -

Floor Molenaar

Je kunt bij mij terecht met vragen over jouw loopbaan, identiteit, vitaliteit, zelfvertrouwen en assertiviteit.

Mijn aanpak als coach is doelgericht, nuchter, empathisch en verhelderend. Dit houdt in dat ik de hulpvraag concreet maak tot een realistisch doel, waarmee jij aan de slag gaat in de sessies. Doordat ik in staat ben om te luisteren en in te leven in jouw persoonlijke situatie, kan ik snel mee gaan in jouw gedachtegang. De interventies die ik inzet helpen je overzicht creëren waardoor er structuur ontstaat en bewustwording komt in jouw gedachten en gevoelens. Door open vragen te stellen en te spiegelen, krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen en patronen. Hierdoor zul je meer keuze vrijheid ervaren, je talenten verder ontwikkelen en jouw belemmeringen doorbreken of accepteren. In de coaching leerik je hoe je de inzichten kunt vertalen naar je dagelijks leven. Dit zorgt ervoor dat jij zelf de regie weer in handen neemt waardoor jij met nóg meer plezier en kracht in het leven komt te staan.

Specialisme(n)

Loopbaan, stress, keuzes maken, zelfvertrouwen, vitaliteit en assertiviteit.

Over Mij

Ik ben Floor Molenaar en ik woon met veel plezier in Amsterdam. Mijn achtergrond is de zorg. Als verpleegkundige heb ik mij verder gespecialiseerd in de oncologie, want ik haal veel voldoening uit begeleiding geven, zowel op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Mijn motto heb ik door mijn ervaring in de oncologie: Carpe Diem! Jaag je dromen na, volg je passie, stel het niet uit want morgen kan de wereld er heel anders uit zien.

Verbinding aangaan is belangrijk voor mij. Van diepgaande gesprekken word ik enthousiast en zowel onbekenden als vrienden doen graag hun verhaal bij mij. Daarom heb ik mij verder ontwikkeld als coach. Anderen helpen is duidelijk een rode draad door mijn leven. Het geeft mij energie om jou te helpen met jouw uitdagingen in het leven, waardoor jij de persoon kan worden die je graag wilt zijn.

In mijn vrije tijd houd ik van natuur, dansen, fotograferen en hiken door de bergen. Op avontuur gaan is mijn favoriet. Daarom heb ik al vele prachtige reizen gemaakt, andere culturen mogen leren kennen en heb ik een jaar in Sydney gewoond.

Mijn werkwijze

Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij als coach. Dit kun je aftasten tijdens een (gratis) oriëntatiegesprek waarin we jouw hulpvraag bespreken. Ik kijk naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Ik kan verschillende methodieken inzetten, zoals oplossingsgericht werken, NLP, ACT, de voice dialogue methode en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast zal ik huiswerk opdrachten meegeven om thuis te doen, zodat je leert reflecteren. De coachgesprekken duren 1,5 uur en we spreken elkaar om de 2 weken. Meestal hebben we genoeg aan 5 tot 8 gesprekken om jouw doel te bereiken.

Achtergrond en kwalificaties
 • SNRO geaccrediteerd diploma Volwassenencoach,
  Doorn, Post-HBO
 • Mindfulness, Amsterdam
 • Verpleegkunde specialisatie Oncologie, Amsterdam, HBO
 • Verpleegkunde, Amsterdam, HBO
 • Ik ben aangesloten bij de CAT-complementair