U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Vacature commercieel-administratief medewerker

Werken bij de opleidings- en trainingsorganisatie BGL & partners

Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar ondersteunt BGL & partners mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Op laagdrempelige wijze bieden we kwalitatief hoogwaardige opleidingen, trainingen en integrale advies- en ontwikkeltrajecten. We zien ontwikkeling al basis voor persoonlijk geluk en zakelijk succes. Belangrijke basiswaarden zijn een open, persoonlijke benadering, flexibele grondhouding, dynamisch innovatieve aanpak en samenwerking in wisselwerking.

 Wie zoeken we?

We zijn voor 20-24 uur in de week op zoek naar een enthousiaste collega die het aantrekkelijk vindt om invulling te geven aan een breed takenpakket gericht om het creëren van een optimale leer- en werkomgeving voor onze deelnemers, trainers en begeleiders en zich actief bezig te houden met het versterken van ons aanbod aan diensten.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van het onderwijsproces en het commerciële proces dat daarmee samenhangt. Werkzaamheden bestaan uit het:

 • telefonisch – en mailcontact met deelnemers, trainers en begeleiders. Denk hierbij aan het beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie;
 • verwerken van informatie in het CRM-systeem en facturatie;
 • planning scholingsactiviteiten en locatieplanning;
 • inrichten en onderhouden van de leeromgeving;
 • uitzetten en verwerken van evaluaties;
 • maken van certificaten en diploma’s;
 • organiseren en bijwonen van voorlichtingsbijeenkomsten en klantencontactdagen;
 • redactionele werkzaamheden voor de website, externe databases en social media.

Om goed invulling te kunnen geven aan deze werkzaamheden:

 • beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • heb je werkervaring in een commercieel-administratieve functie met veel klantcontact;
 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, voertaal Nederlands;
 • ben je flexibel, initiatiefrijk en werk je actief mee aan het versterken van onze diensten;
 • ben je servicegericht, accuraat en gericht om samenwerken in een team.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je gefaseerd wordt ingewerkt. Succes realiseer tenslotte met elkaar.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een klein bevlogen team op ons kantoor in Hoofddorp. Je krijgt een eigen werkplek in een huiselijk ingerichte werkomgeving. Kantoortijden worden in overleg met jou afgestemd. Parkeren kan voor de deur. Als je goed bent ingewerkt, is het ook mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Op basis van een voltijdsaanstelling bedraagt het bruto maandsalaris € 2.600-€ 3.300 exclusief vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Bij het vaststellen van het salaris houden we rekening met je werkervaring en eerder opgedane competenties.

Verder bieden we je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door scholingen uit ons aanbod te volgen. Je zit tenslotte dicht bij het vuur.

We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd van 6 maanden aan en hebben de intentie om dit daarna om te zetten in een vaste aanstelling.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar info@bgl.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Petra Janzweerd via 023 5556755.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie. Zijn we net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking. Hopelijk kunnen we je snel als collega verwerkomen.