U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Training Vitaliteitscoaching: live en online

Onderzoek toont aan dat vitale mensen met een gezonde leefstijl beter in hun vel zitten. Ze zijn fysiek, mentaal en emotioneel in balans. Ze presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan. Steeds meer organisaties zijn bereid te investeren in de ontwikkeling van een persoonlijk vitaliteitsprogramma, waarmee ze de betrokkenheid, creativiteit en productiviteit van hun medewerkers weten te vergroten. Investeren in vitaliteit is investeren in het succes van de onderneming en het werkplezier en levensgeluk van medewerkers.

De training Vitaliteitscoaching biedt u de unieke mogelijk om in een mix van live training en online bijeenkomsten te leren hoe u mensen en organisaties effectief kunt ondersteunen bij het versterken van hun vitaliteit. En tegelijkertijd krijgt u handvatten aangereikt om gericht te werken aan uw eigen vitaliteit en een gezonde leefstijl.

De training wordt aangeboden als open inschrijving, maar kan ook op maat worden verzorgd voor uw organisatie.

De training wordt verzorgd door Yolanda de Jager.
Zij is als trainer/ontwikkelaar verbonden aan de Coach/Counselor opleiding, de Therapeutische verdieping Kinder-, Jongeren- en Gezinstherapie en Integratieve Psychotherapie, de Training Lichaamsgericht interventies en de Training Vitaliteitscoaching van BGL & partners.
Yolanda studeerde Internationale betrekkingen en is gecertificeerd trainer. Als geautoriseerd leraar Tai Chi heeft zij een eigen Tai Chi school in Arnhem. Momenteel verzorgt ze haar trainingen zowel live als online.
Haar trainingen zijn gericht op leren door ervaren in je lichaam en lichaamsgerelateerde onderwerpen als stress(preventie), vitaliteit, weerbaarheid en emoties.