U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Training Ontwikkelingsgericht coachen (OGC)

Training OGC: kwalitatieve weg naar zelfsturing

Terug van weggeweest. Vanaf het najaar is de vierdaagse training Ontwikkelingsgericht coachen weer onderdeel van ons scholingsaanbod. Verreikt met de nieuwste inzichten op het gebied van transformatie van mens en organisatie bieden we u een verdiepende en tegelijk praktische methode om mensen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun zelfsturend vermogen.

In OGC worden vraagstukken in verband gebracht met het ontwikkelingsthema van de coachee. Hierdoor ontstaat er dieper inzicht in de bewegingen van de coachee. Omdat persoonlijke ontwikkeling invloed heeft op en relevantie voor de groepen waarvan we deel uitmaken, ligt de nadruk op de ecologische inbedding van het eigen functioneren in het grotere geheel. Naast kwaliteitswinst leidt deze aanpak ook snel tot resultaat.

Peter Gossen (1961) is werkzaam als zelfstandig trainer, executive/personal coach en integratief therapeut. Als coach is hij gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingsprocessen op individueel- team- en organisatieniveau. |
Hij is gecertificeerd trainer Ontwikkelingsgericht coachen (Rudy Vandamme, Senge, Scharmer) en gebruikt inzichten en methodieken op het gebied van teamsamenwerking, zelfsturing, proactiviteit en verbinding van onder meer Lencioni, Vroemen, Covey en Lewis (Deep Democracy).