U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Tino Meijn nieuwe directeur BGL

Tino Meijn is de nieuwe directeur van BGL. Hij is een maatschappelijk ondernemer op het gebied van wonen, werken en leven.

Onze nieuwe directeur van BGL neemt het stokje over van Petra Janzweerd die binnenkort op wereldreis gaat. We stellen Tino Meijn graag aan je voor.

Maatschappij op 1

“Ik ben een maatschappelijk ondernemer op het gebied van wonen, werken en leven en oprichter van communities voor professionals in sectoren die er maatschappelijk toe doen. De gezamenlijke missie van CorporatieNL, GemeentenNL en Management Tribune is ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland in 2030 een thuis heeft. Moeilijk? Zeker. Onmogelijk? Vast niet.”

Vrije tijd

“In mijn vrije tijd ben ik actief bij de lokale omroep in Alphen aan den Rijn Rijn, doe ik gematigd fanatiek aan fitness en breng veel tijd door met mijn lieve vrouw bij musea, films, op reis en in goede restaurants. Onze zoon is 26 jaar oud en heeft zijn geluk gevonden bij een prachtige vriendin, een uitdagende baan, daarnaast een economische studie en zijn basgitaar.”

Daarom BGL

“De reden dat ik BGL graag overnam is dat ook jouw en mijn gezin, familie, vrienden, buren of andere geliefden de professionals nodig hebben die wij allemaal opleiden. Hoe beter we dat doen, hoe beter onze maatschappij functioneert. Want voor mij is de beschaving van een maatschappij af te lezen aan de manier waarop we omgaan met de mensen die ons het hardst nodig hebben.”

Tino kijkt er naar uit je binnenkort te ontmoeten bij een van de BGL activiteiten. En als je naar aanleiding van zijn introductie nu al vragen of suggesties hebt, laat het dan gerust weten via info@bgl.nl of bel met 023-555 67 55.