U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Wytske Hallema
  • email info@wytskehallema.nl
  • website -
  • social media -

Wytske Hallema

Vanuit een open, nieuwsgierige houding, waarin aandacht en vertrouwen voorop staan, begeleid en motiveer ik leidinggevenden, medewerkers, teams en bedrijven het beste uit zichzelf te halen.
Dit doe ik door ingewikkelde zaken eenvoudig te maken en tussen de regels door te lezen. Maar vooral je op een praktische, doelgerichte en heldere manier te verbinden met jezelf, met je team en met je werk. Hierdoor ontstaat flexibiliteit, vitaliteit, resultaat en plezier in werk en leven.

Wat is mijn ervaring?
Vanaf 2010 zelfstandig trainer en coach. Daarvoor interim financial. Daardoor heb ik met veel mensen in diverse functies samengewerkt en ervaring in het werken met teams.
Mensen met elkaar en hun werk verbinden is de rode draad.
Als trainer/coach heb ik verschillende teams, leidinggevenden en medewerkers begeleid met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van werk en leven.
Ik ben als traineren supervisor verbonden aan BGL en partners.

Welke opleidingen heb ik gevolgd?
Professioneel en erkend Trainer en Coach
Professioneel 50+ Coach
Transpersoonlijk Coach en Counselor
NLP Practitioner en Master
Specialisaties:
Teamflow
Vitaliteitsmanagement

Wytske Hallema