U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Trudeke van Seumeren
  • email trudekevanseumeren@planet.nl
  • website -
  • social media -

Trudeke van Seumeren

Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en sinds 2010 ben ik voor BGL actief als supervisor. Ik coach studenten van de Brede coachopleiding in hun persoonlijke ontwikkeling.

Na een studie Nederlands Recht ben ik werkzaam geweest op juridisch en beleidsterrein. In 2007 ben ik opgeleid tot mastercoach bij BGL en tot oplossingsgericht coach bij het Korzybski instituut. Ook ben ik Kids Skills Ambassador. Verder heb ik een opleiding tot meditatiedocente afgerond (Osmose, Den Haag) en ben ik reader en healer (Centrum voor Leven en Intuïtie).

Mijn drijfveer is om mensen te begeleiden bij het vinden van hun eigen pad. In de begeleiding van de studenten bij BGL help ik hen om meer zelfkennis en zelfinzicht te krijgen. Door mijn vragen en feedback ondersteun ik het proces van bewustwording bij de student waarbij hij/zij patronen bloot legt die niet langer voor hem/haar werken. De oplossingsgerichte aanpak staat hierbij voorop: als iets niet voor je werkt, doe dan wat anders. Daarbij ligt de nadruk in de coaching op het gewenst gedrag in de toekomst.

Iedereen heeft alle mogelijkheden en hulpbronnen in zich. Door meer contact te maken met je eigen innerlijk zal jouw unieke weg naar oplossingen duidelijk worden. Ik begeleid je bij dit proces.