U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Robin van Leuffen
  • email robin@villareusachtig.nl
  • website www.villareusachtig.nl
  • social media

Robin van Leuffen

“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.”
Dalai Lama

Een warm welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wie ben ik?
Mijn naam is Robin van Leuffen (1971) en ik woon samen met Jeanette in Gouda. Neesje is onze prachtige dochter. Mezelf in 3 woorden: betrokken, betrouwbaar en praktisch. In mijn vakantie zit ik op de fiets. Mijn mooiste fietsreis is die van Haarlem naar Santiago de Compostella in Spanje.

 Mijn opleidingen
Na de opleidingen Commerciële Economie en Marketing volgden opleidingen in complementaire geneeswijzen. Mijn post hbo opleidingen Kinder- & Jeugdtherapie, Hypno- & Regressietherapie, Medische Basiskennis en Psychosomatiek zorgden ervoor dat ik in 2014 werd beëdigd tot Natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Master practitioner door de American Board of NLP. Samen met Jeanette van Rookhuizen schreef ik het NLP luisterboekje ‘Pien overwint haar schuldgevoel’.

Mijn passie
Waar ik iedere dag positieve energie van krijg, is het leveren van waardevolle bijdragen in de psychische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Hulpvragen waar ik regelmatig mee te maken heb, liggen op gebieden als omgaan met boosheid of (faal)angst tot de behandeling van trauma en depressiviteit. Voor mij is er niets mooier dan een (jong)mens dat blij in het leven staat! Sinds 2009 werk ik als kinder- & jeugdtherapeut en medisch hypnotherapeut. In 2017 ben ik gestart als trainer bij BGL & partners. Hier train ik (aankomende) coaches en therapeuten die, net als ik, hun talenten willen inzetten in het belang van kinderen, jongeren en gezinnen. Hiervoor vervulde ik verschillende commerciële functies in het bedrijfsleven. In deze ‘andere wereld’ heb ik veel geleerd en daar ben ik dankbaar voor. Uiteindelijk is deze periode in mijn werkzame leven een springplank gebleken om daadwerkelijk mijn hart te gaan volgen.