U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Renate Hoen
  • email renate@hoenuverder.com
  • website -
  • social media -

Renate Hoen

Sinds 5 jaar ben ik intervisor bij BGL in de coachopleiding, kindercoach opleiding en kindertherapie opleiding.

Ik heb HBO-J (SPH van tegenwoordig) gestudeerd, VO methodiek en innovatie van 2 jaar, de coachopleiding, NLP Practitioners, organisatieopstellingen en familieopstellingen.

Ik heb voordat ik zelfstandig ondernemer werd 20 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt als orthopedagogisch medewerkster en als coördinerend leidinggevende, met veel begeleidende en coachende taken.

Nadat ik de coachopleiding bij BGL heb gevolg, en een jaar cotrainer ben geweest, heb ik een eigen praktijk als (loopbaan)coach en teamcoach. Het leven vanuit je kernwaarden en je eigen kracht zijn thema’s waar ik me veel mee bezig houd. Evenals vitaliteit van individuele werknemers, teams en organisaties.

Mijn passie is om mensen in contact te brengen met hun eigen kwaliteiten en krachten. Door ze te laten ervaren stimuleer ik hen het beste uit zichzelf te halen. Zowel individueel als in de samenwerking.

Ik geef tevens workshop op het gebied van effectieve communicatie.

Kernwaarden: open, overbrengen van kennis, echt, benieuwd.