U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Petra Janzweerd
  • email petra.janzweerd@bgl.nl
  • website -
  • social media

Petra Janzweerd

Ik ben sinds 1994 verbonden aan BGL als directeur/eigenaar en als zodanig eindverantwoordelijk voor het strategisch, financieel en commercieel beleid van BGL. Ik word in mijn taken ondersteund door de opleidingscoördinatoren en de medewerkers van de backoffice.

Na mijn studie Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik mijzelf steeds weten te verrijken met nieuwe inzichten en vaardigheden door allerlei scholingstrajecten te volgen, waaronder NLP International Trainer (NYTI), Hypno-/Psychotherapeut, Register Mediator, Master Conflictmanagement en Systemisch Werk.

Na jarenlang actief als trainer te hebben geparticipeerd in uiteenlopende opleidingstrajecten en bedrijfstrainingen, houd ik me momenteel bezig met het werk achter de schermen: het aansturen van de teams en backoffice, de vernieuwing van de bestaande opleidingscurricula, het opzetten van nieuwe opleidingen en trainingen, de werving en selectie van trainers, de acquisitie van maatwerktrajecten en het vormgeven van het marketing- en reclamebeleid.

Het ontwikkelen van mensen en organisaties is mijn grote passie. Ik ben ervan overtuigd dat werken aan zelfontwikkeling in verbondenheid met anderen de basis vormt voor persoonlijk geluk en maatschappelijk succes. Een van mij favoriete uitspraken in dit kader is: “Een wijde blik verruimt het denken.”

Ik wens u veel plezier en bijzondere leerervaringen toe tijdens uw ontwikkelingstraject bij BGL.

Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 023 5556755 of 06 55147528.