U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Peter Jansen
  • email peter.jansen@life-changes.nl
  • website www.life-changes.nl
  • social media

Peter Jansen

Bij BGL participeer ik in de opleiding tot Loopbaanprofessional als opleider/trainer/mentor en ontwikkelaar.

Ik heb zeer ruime werkervaring in de re-integratie, zowel uitvoering, beleid als management. Sinds 2001 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf life-changes als loopbaanprofessional, coach en trainer. Rode draad in mijn training en begeleiding is Ontwikkeling van Mens én Organisatie. Hierbij neem ik mijn werkervaring mee, mijn erkenning als NOLOC-Loopbaanprofessional en mijn internationale certificering als NLP-trainer/counselor.

Jaarlijks neem ik deel aan professionaliseringstrainingen en workshops. Mijn keuze hierbij baseer ik op de bijdrage die ze mij leveren voor mijn persoonlijke ontwikkeling en voor mijn inzet als trainer,loopbaanprofessional en coach.

Ik werk graag met “out of the box” werkvormen, vooral leren door te ervaren, en ik geloof in de maakbaarheid van je eigen geluk!