U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Paul Flier
  • email paul@vrijeoogst.nl
  • website www.vrijeoogst.nl
  • social media

Paul Flier

Ik ben oprichter van Vrije Oogst en international certified NLP trainer. Om het trainers- en coachingsvak zo goed en inspirerend mogelijk uit te voeren, volgde ik opleidingen in onder andere NLP, systemisch werk, traumawerk, geweldloze communicatie, kata-coaching. Daarnaast trainde ik vanuit mijn vorige bedrijf Arpa jarenlang management en kaderpersoneel in Lean en NLP.

Ik volgde opleidingen bij diverse NLP-coryfeeën, zoals Anthony Robbins en Robert Dilts, en bij de drie grondleggers John Grinder, Frank Pucelik en Richard Bandler. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van NLP, kreeg ik een goed inkijkje in de (internationale) NLP-wereld en schreef ik diverse artikelen over NLP.

Samen met Angelique de Graaff, destijds als global ambassador betrokken bij de NVNLP, en o.a.Robert Dilts ben ik betrokken bij het ontstaan van CoreNLP, dat een vorm van NLP voorstaat waarin deelnemers het beste van elk van de drie grondleggers kunnen ervaren.