U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Paul Camp
  • email info@pivoo.nl
  • website www.pivoo.nl
  • social media

Paul Camp

Ik ben hoofd van het PIVOO Instituut en de grondlegger van Cognitieve Animatietherapie. Dit is een vorm van geïntegreerde psychotherapie die geschikt is voor kinderen, jongeren, volwassen en gezinnen. Daarnaast ontwikkel ik opleidingen en materialen op het gebied van pedagogiek, psychologie en verschillende therapie- en coachvormen.

Ik specialiseer me in het integreren van therapievormen en/of coachvormen. Ik ben van huis uit pedagoog. De materialen die ik ontwikkel moeten toegankelijk zijn voor hulpverleners en cliënten. Daarom maak ik veel gebruik van ondersteunende beelden en animaties.

In mijn werk vind ik het belangrijk om uit te gaan van de intrinsieke waardigheid van mensen. Achter alles wat mensen doen, denken of voelen schuilt een goede bedoeling, maar soms kiezen ze voor slechte oplossingen. Die oplossing kan veranderd worden, maar mensen zijn onveranderlijk waardig.

Extra website: www.cognitieveanimatietherapie.nl