U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Monique Verstijnen
  • email monique@movetomake.nl
  • website -
  • social media -

Monique Verstijnen

Kinder- & jeugdtherapeut, kind- en jongerencoach, trainer en levensloopbegeleider

In 1985 kwam ik als docent gezondheidskunde/huishoudkunde terecht in het voortgezet speciaal onderwijs voor kinderen met communicatieve beperkingen (autisme, slechthorend en ernstige spraak/taal problemen). Na 15 jaar ben ik overgestapt naar de ambulante begeleiding. Ik heb mij gespecialiseerd op het gebied van autisme. In die periode heb ik voor verschillende doelgroepentrainingen verzorgd.

Na 25 jaar speciaal onderwijs besloot ik, na het behalen van mijn diploma bij BGL, voor mij zelf te beginnen.
Sinds 2008 werk ik vanuit mijn eigen praktijk MoVe to make in Bilthoven.

Ik zie in mijn praktijk kinderen, jongeren en volwassenen met diverse vragen.

In 2008 ben ik als trainer bij BGL gestart. Ik geef les binnen de Brede coachopleiding en de opleiding Kinder- en jeugdtherapie.

De voldoening in mijn werk krijg ik door kinderen,jongeren en volwassenen weer op te zien bloeien na een periode van begeleiding die is afgestemd op de persoonlijke behoeften en mogelijkheden . Ik vind het van belangcliënten de ruimte te bieden hun eigen kracht en kwaliteiten te (her)ontdekken en met meer (zelf)vertrouwen en levensplezier de toekomst tegemoet te zien gaan.