U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Marjon Huijbregts-de Koning
  • email marjon@praktijkziz.nl
  • website www.praktijkziz.nl
  • social media

Marjon Huijbregts-de Koning

Ik ben als trainer en supervisor verbonden aan de Coach/Counselor opleiding.

Begin 2021 heb ik, na jarenlang werkzaam te zijn geweest als hbo-docent Social Work, mijn eigen praktijk opgericht. Als coach en rouwbegeleider ondersteun ik jongeren, volwassenen en ouderen bij hun persoonlijke omstandigheden.

Het mooiste aan coach en rouwbegeleider zijn vind ik: zien hoe mensen leren (weer) kracht uit zichzelf te halen. Om dat te bereiken, zet ik verschillende methoden in. Ik werk met name oplossingsgericht en systeemgericht. Daarnaast maak ik gebruik van inzichten uit Voice Dialogue, Transactionele Analyse, RET, ACT en mindfulness.

Groei en ontwikkeling zijn altijd al belangrijke drijfveren van me geweest. Ik blijf mezelf graag uitdagen én ik draag graag bij aan de ontwikkeling van anderen. Een greep uit de opleidingen die ik heb gevolgd: Pedagogiek, Onderwijskunde, Jongerencoach/-counselor, en Rouwcounseling. Bijdragen aan de ontwikkeling van anderen doe ik behalve als coach en rouwbegeleider vanuit mijn eigen praktijk in Den Bosch, ook graag als trainer en supervisor bij BGL. Met name de ervaringsgerichte aanpak van BGL past goed bij hoe ik het liefste training geef.