U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Marian Verschuren
  • email info@mhdeessentie.nl
  • website www.mhdeessentie.nl
  • social media

Marian Verschuren

Als trainer, studentenbegeleider en leertherapeut ben ik betrokken bij de volgende opleidingen:

  • NLP Practitioner en Master
  • Kinder- & Jeugd coach en therapeut
  • Counseling met verbeeldingskracht
  • Integratieve Psychotherapie

Bovendien ben ik coördinator van de leertherapeuten die verbonden zijn aan BGL&Partners.

Tevens verzorg ik de workshop praktijkvoering en de masterclass omgaan met relatieverslaving voor therapeuten. De laatste samen met Sarah Hofman.

Een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft, heb ik altijd gehad. Ook toen ik nog vloog als stewardess bij KLM. Na 19 jaar met veel plezier gevolgen te hebben, heb ik in 2001 mijn uniform ingeleverd. In 2004 ben de NLP-practitioner opleiding bij BGL&Partners gestart. Meer opleidingen volgden. Steeds op zoek naar de verdieping. Op zoek naar de vraag achter de vraag en (on)bewuste drijfveren. Dat vind ik ook belangrijk in mijn huidige werk. Soms blijven mensen doen waar ze zichtbaar niet happy mee zijn, in privé- en werk situaties. Soms is dat niet zichtbaar, goed verstopt achter een mooie facade… Zeggen mensen ja terwijl ze nee bedoelen. Ik geniet ervan om cliënten in dit proces te mogen begeleiden. Mensen begeleiden hun eigen oplossingen te vinden. Mogelijkheden ontdekken. Kijken naar dat wat er wèl is! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen alle oplossingen in zich heeft, hoe zwaar de thematiek ook is. Een rode draad in mijn werk is het onbewuste en het bewuste met elkaar verbinden: ratio, gevoel en gedrag op één lijn, op een manier die helemaal goed voelt voor mijn cliënt en waar mijn cliënt mee verder kan.

“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt!”