U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Margot Clausing
  • email info@margotclausing.nl
  • website -
  • social media -

Margot Clausing

Op dit moment werk ik als trainer en supervisor voor de Brede coachopleiding en ben ik coördinator van de supervisoren van de Brede coachopleiding. Tevens geef ik de driedaagse training Opvoedcoaching.

Ik ben opgeleid tot dramatherapeut en ben geregistreerd supervisor, coach en trainer.

Als dramatherapeut heb ik in het speciaal onderwijs, kinderpsychiatrie en volwassenpsychiatrie gewerkt. Ik gaf groepstherapie en heb ik mij gespecialiseerd in ouder-kind behandelingen.Vervolgens heb ik 6 jaar leiding gegeven aan een team Opvoedingsondersteuning en Diagnostiek binnen de zorg voor cliënten met een communicatieve beperking.
Sinds 2009 heb ik een eigen bedrijf voor Supervisie, (team)Coaching en Training. Vanuit mijn bedrijf geef ik training binnen verschillende opleidingen en organisaties en begeleid ik professionals, managers en teams bij veranderingen in gedrag, werk of organisaties.

Ik maak daarbij graag gebruik van ervaringsgerichte methodes en werkvormen, zoals Voice Dialogue en het kernkwadrant in beweging.

Een begeleidingstraject is voor mij geslaagd als doelen behaald zijn en mijn klanten geleerd hebben hoe zij bij nieuwe vraagstukken hun eigen oplossingen kunnen vinden.