U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Maartje Jongen
  • email m.jongen@tenhaveenpartners.nl
  • website -
  • social media

Maartje Jongen

Vanaf november 2016 ben ik als trainer verbonden aan BGL.

Op dit moment participeer ik als trainer in de Brede Coachopleiding en de trainersopleiding.

Mijn loopbaan ben ik gestart als leerkracht basisonderwijs op een Jenaplanschool in de Randstad. Naast mijn werk als leerkracht ben ik enkele jaren werkzaam geweest als schoolmaatschappelijk werker.

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig procesbegeleider, trainer en adviseur. Met name binnen het onderwijs (PO en VO), gemeenten en de jeugdzorg. Ondertussen maak ik onderdeel uit van Ten Have en Partners, ons familiebedrijf.

Ik ben een ras optimist, waardoor waarderend onderzoeken en de oplossingsgerichte benadering mij op het lijf geschreven zijn. Ik geloof dat mensen met elkaar al heel veel in huis hebben en samen kunnen komen tot goede oplossingen. Vandaar dat ik altijd kijk naar wat er al is en wat er al goed gaat.

Mijn motto “Waarom moeilijk doen als het samen kan?!”

In 2012 ben ik samen met mijn man van Amsterdam naar Heusden verhuisd. Daar wonen we nu, inmiddels met een prachtige zoon, nog steeds met veel plezier.