U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Katja Witsenburg
  • email katja@speltherapiestudio.nl
  • website -
  • social media -

Katja Witsenburg

Mijn basis is de cliënt centered manier van kijken en werken als speltherapeut, waaraan ik later beeldcommunicatie, hypnotherapie, integratieve kindertherapie, EMDR, supervisie, en geven van trainingen heb toegevoegd.

Vanaf december 1992 werk ik vanuit mijn eigen praktijk ‘Spel Therapie Studio’ (De eerste 10 jaar vanuit Zoetermeer en de afgelopen 11 jaar vanuit Harfsen)

Daarnaast ben ik 3 jaar werkzaam geweest als spel/kindertherapeut op een school voor speciaal basis onderwijs in Amsterdam, werk ik nu ca 5 jaar 1 dag in de week als speltherapeut bij Accare (Kinder en Jeugdpsychiatrie) en verzorg ik als invaller lessen bij de Speltherapie opleiding bij Hogeschool Ede.
Ik heb een cursus voor ouders ontwikkeld: ‘Opbouwen van zelfvertrouwen bij je kind, hoe doe je dat?’

In mijn werk vind ik het mooi om mensen hun kracht te laten hervinden en het mooie vak van kindercoach en kindertherapeut over te dragen.