U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Karin de Knegt
  • email info@karindeknegt.nl
  • website www.karindeknegt.nl
  • social media -

Karin de Knegt

Ik ben als supervisor verbonden aan de Brede Coachopleiding.
Mijn achtergrond ligt binnen het werkgebied van de jeugdzorg. Vanuit verschillende functies heb ik meer dan 25 jaar kinderen, hun ouders en het netwerk gecoacht rondom ontwikkelings- en opvoedingsvragen.

Sinds enkele jaren werk ik vanuit mijn begeleidingspraktijk als geregistreerd supervisor, coach en trainer. Ik begeleid met name professionals die binnen de zorg en het onderwijs werkzaam zijn bij hun persoonlijke groei binnen hun beroep. Daarnaast ben ik verbonden aan verschillende coachopleidingen als supervisor en intervisor.

Het begeleiden van persoonlijke groei is mijn inspiratiebron en mijn kracht ligt in het stimuleren van zelfreflectie.  Het maken van een concrete en praktische vertaalslag van hetgeen geleerd of ontdekt is naar de dagelijkse praktijk, is kenmerkend voor mijn manier van werken. Daarbij zet ik graag mijn eigen creativiteit in om denkprocessen te stimuleren die uitgaan van mogelijkheden.
Mijn benadering is positief, betrokken en respectvol met aandacht voor relativering en humor.

Ik heb mijn opleiding tot supervisor gevolgd aan de Haagse Hogeschool; mijn opleiding tot Registercoach heb ik gevolgd bij de LVSC.