U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Judith Menken – van Haandel
  • email judith@bewegendkijken.nl
  • website bewegendkijken.nl
  • social media

Judith Menken – van Haandel

Voor BGL & Partners ben ik actief als trainer en supervisor. Ik werk daarnaast als zelfstandig coach. Ik kies ervoor om naast mijn werk tijd voldoende tijd over te houden om te sporten en tijd door te brengen met mijn gezin en andere mensen die me dierbaar zijn. Om die reden werk ik niet op woensdag.

Mijn missie

Ik stimuleer mensen om voldoende te bewegen in een groene omgeving, omdat dit in mijn ogen een onmisbaar element is van een gezonde levenswijze.

Wij zijn zelf ook een sportief gezin en houden ervan om actieve vakanties in de bergen te combineren met ontspanning op & rond het water. Zo houden wij ook verbinding met de verschillende elementen. In mijn ogen de belangrijkste tegenhanger in een wereld vol prikkels en prestatiedruk.

Ook in mijn werk staat bewegen in de natuur op de voorgrond. Vanuit mijn wandelcoachpraktijk Bewegend Kijken begeleid ik (jong-)volwassenen in individuele coachtrajecten, die worstelen met stress rondom loopbaan-, vitaliteit- en communicatievraagstukken. Daarnaast geef ik teamtrainingen Geweldloze Communicatie en Body & Mind ademhaling.

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in een ondernemersgezin in het zuiden van het land. Na mijn afstuderen als Bedrijfskundige aan de VU in Amsterdam ben ik gaan werken in corporate organisaties. Dit commerciële werk heeft bijgedragen aan mijn werkwijze als trainer en coach. Ik werk gestructureerd en doortastend. Rondom mijn dertigste levensjaar groeide het verlangen naar écht contact én bijdragen aan de ontwikkeling van medemensen. Een sportmassage opleiding, een 4-jarige Psychologie opleiding, de VINE Geweldloze Communicatie opleiding en de post-HBO Registeropleiding Coach van BGL hebben mij mede gevormd als coachend psycholoog. Ik werk vanuit een holistische visie en benadruk graag de kracht van vertraging en ademen.