U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Jos van Boxtel
  • email info@mindspring.nl
  • website www.mindspring.nl
  • social media

Jos van Boxtel

Sinds 2008 ben ik trainer/docent/leertherapeut bij BGL in de opleidingen Integratieve Psychotherapie en de Brede coachopleiding. Ik ben erkend hypnotherapeut en NLP-trainer. In Utrecht heb ik een eigen praktijk waarin ik fulltime werk als hypnotherapeut, EMDR therapeut, coach en trainer.

Oorspronkelijk kom ik uit een andere hoek, heb moleculaire wetenschappen gestudeerd in Wageningen en daarna 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Rond 2000 heb ik het roer omgegooid, diverse opleidingen gedaan in o.a. hypnotherapie, NLP en EMDR en ben mijn eigen praktijk begonnen. Hierin werd ik dagelijks met cliënten allerlei problemen en doelstellingen, van stoppen met roken tot het verwerken van ernstige trauma’s. Ik ben diepgaand overtuigd van de zelfhelende kracht van mensen en zie het als mijn rol om deze met de cliënt te ontdekken en tot bloei te brengen. Daarnaast zie ik het als mijn uitdaging om studenten te begeleiden in het ontdekken van hun kwaliteiten en eigen stijl.