U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Jolenta Lavell
  • email info@kinderpraktijk-lavell.nl
  • website www.kinderpraktijk-lavell.nl
  • social media -

Jolenta Lavell

Ik ben trainer binnen de Brede coachopleiding en Opleiding Kinder- en Jeugdtherapie Driebergen. Daarnaast geef ik een 2 daagse Masterclass “werken met chronisch zieke kinderen”.

Als kinderverpleegkundige werkte ik 23 jaar in het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht. Ik ben psychosociaal therapeut en cognitief therapeut en oplossingsgericht therapeut. Afgelopen jaar rondde ik de opleiding tot systemisch werker af aan de Interactie academie in Antwerpen. Ik heb een eigen kinderpraktijk in Utrecht voor kindertherapie en opvoedingsondersteuning. In ben gespecialiseerd in het begeleiden van chronisch zieke kinderen en hun gezinnen.

Ik vind het heel fijn om mijn kennis tijdens de lessen bij BGL over te dragen. Daarbij maak ik veel gebruik van de ervaringen uit mijn eigen praktijk. Van het werken met ouders en kinderen leer ik iedere dag weer. Daarbij zijn humor en creativiteit voor mij een prachtig middel tot contact.