U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Jolanda Meeks-Kling
  • email jolanda@happyo.nl
  • website https://www.happyo.nl/
  • social media

Jolanda Meeks-Kling

Ik ben Jolanda woon samen met Robert-Jan en onze twee jongens in het prachtige bosrijke Zeist.
Ik ben de oprichter en eigenaar van HAPPYO, wandelcoach, Mindful Run & Walk instructeur, ondernemer, buitenmens, psycholoog, trainer, bedrijfskundige, vitaliteitscoach, teamcoach, gezelligheidsdier, volleybalster, wandelaar, yoga-fan en vast nog heel veel meer :).

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress en burn-out, omdat ik heel goed was in doorgaan en het negeren van de signalen van mijn lijf. Ik was vooral heel veel bezig in mijn hoofd. Op mijn weg naar weer gezond en vitaal worden hebben coaching, buiten zijn en mindfulness mij enorm geholpen. Na mijn burn-out voelde ik heel goed wat mij te doen stond en daar is HAPPYO het resultaat van!

Zowel in individuele coaching als met groepen, werk ik met de unieke combinatie van bewegen, mindfulness en ademhalingstechnieken, in de buitenlucht. Mijn stijl is positief, luchtig en met beide benen op de grond. Ik kan het niet laten je bewust te maken van datgene wat je zelf eigenlijk al weet.

Coaching methoden die ik inzet: oplossingsgericht coachen, NLP (neuro linguïstisch programmeren), RET (rationeel-emotieve-therapie).

Achtergrond en kwalificaties

Zo’n 15 jaar heb ik ervaring in het HR-vak bij grote organisaties in de bank- en verzekeringswereld. Van assessments en werving & selectie, tot het begeleiden van reorganisaties. Van talent- en management ontwikkeling tot het bevorderen van diversiteit. De activiteiten die mij het meeste energie gaven? Het coachen van medewerkers en teams bij veranderingen en het vormgeven en faciliteren van team- en leiderschapsdagen.

Ik ben voor BGL & partners werkzaam als trainer en supervisor in de opleiding tot Coach en de opleiding tot Loopbaanprofessional.

Kwalificaties:

  • Arbeids- en Organisatie Psychologie (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Bedrijfswetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • post HBO Coach Opleiding (BGL & Partners)
  • Specialisatie Vitaliteitscoaching (BGL & Partners)
  • Gecertificeerd Mindful Wandelcoach
  • Gecertificeerd Mindful Run & Walk Instructeur

Aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO)