U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Jolanda Meeks-Kling
  • email jolanda@happyo.nl
  • website https://www.happyo.nl/
  • social media

Jolanda Meeks-Kling

Trainer/supervisor in de opleiding tot Coach en Loopbaanprofessional.

Ik ben Jolanda en woon in het prachtige bosrijke Zeist.
Ik ben de oprichter en eigenaar van HAPPYO, wandelcoach, Mindful Run & Walk instructeur, ondernemer, buitenmens, psycholoog, trainer, bedrijfskundige, vitaliteitscoach, teamcoach, gezelligheidsdier, volleybalster, wandelaar, yoga-fan en vast nog heel veel meer :).

Na de universitaire studies Psychologie en Bedrijfswetenschappen heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, in o.a. de werving & selectie, als senior adviseur en coach bij grote reorganisaties en verandertrajecten en in management development. In die periode ontdekte ik dat ik vooral blij wordt van een rol als coach en trainer.

Ik ben nu werkzaam als psycholoog en coach voor mensen die vastlopen in hun werk en zichzelf zijn kwijtgeraakt.
De sessies vinden altijd plaats in de buitenlucht. Ervaringsgericht, lichaamsgericht en oplossingsgericht werken staan centraal in mijn begeleiding. Mijn stijl is positief, luchtig en met beide benen op de grond. Ik kan het niet laten je bewust te maken van datgene wat je zelf eigenlijk al weet. Ik ben een groot fan van mindfulness en heb mij gespecialiseerd in stress en burn-out herstel.

Naast individuele coaching en begeleiding, werk ik ook veel met teams, in zowel profit als non-profit organisaties. Ik  begeleid workshops, trainingen en teamsessies op het gebied van persoonlijk leiderschap, stress- en burn-out en ‘Uit je hoofd, in je lijf’.

Mijn motto: “Doen waar je blij van wordt!”

Aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO)