U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Joan Klaasen
  • email joanklaasen60@gmail.com
  • website -
  • social media -

Joan Klaasen

Ik ben Joan Klaasen en ik werk al een aantal jaren met heel veel plezier als intervisor binnen de Brede coachopleiding en opleiding tot Kinder- en Jeugdtherapeut.

Vanuit mijn praktijk voor psychosociale therapie & coaching werk ik met mensen van 9 tot ongeveer 60 jaar, rouwbegeleiding voor kinderen & jongeren is mijn specialiteit.

Ook ben ik werkzaam in de kinderopvang in de functie van clustermanager.

Mijn kwaliteit m.b.t. het intervisorschap zit hem in het contact durven maken met de ander, mijn kennis en deskundigheid vanuit mijn ervaring in dit werkveld en ervaring op het gebied van inter- en supervisie geven aan de studenten K&J en Opvoedcoach in de afgelopen 8 jaar. Als intervisor ben ik iemand die oprecht is, houd van openheid in brede zin, reflecteert op gedrag en dit ook bespreekbaar maakt en ik hou er van dat beide partijen gemaakte afspraken nakomen, mijn motto daarbij is ‘lukt dat niet communiceer er dan over’.

Intervisie is voor mij een middel om mensen te laten kennismaken met eigen oplossend vermogen. Deze ervaring geeft een enorme positieve energie die ervoor kan zorgen dat mensen zich sterker voelen, deskundiger worden en dit ook uitstralen.