U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Jacqueline Kempers
  • email info@kemperscoachingplus.nl
  • website www.kemperscoachingplus.nl
  • social media

Jacqueline Kempers

“Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen”

Mijn naam is Jacqueline Kempers en met ontzettend veel plezier, gedrevenheid en voldoening werk ik al 16 jaren als NLP coach en integratief therapeut/ hypnotherapeut in mijn praktijk. Sinds 2004 ben ik aanvankelijk als trainer en vanaf 2006 met veel enthousiasme als leertherapeut aan BGL verbonden.

Achtergrond
Voordat ik mijn carrièreswitch maakte, werkte ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven als accountmanager in de sector biotechnologie en daarvoor als reisleidster en bij de overheid als medisch researchanalist. Het mooie is dat ik ingrediënten van mijn vorige banen, aandacht en inleven in de ander, nieuwsgierig zijn naar de ander zijn wereldbeeld en het analytische, meeneem naar wie ik ben als therapeut en coach.

Wie ik ben als therapeut en coach
Met Integratieve psychotherapie en NLP Life coaching beperk ik me niet tot één benadering of tot vaste protocollen, maar zet ik inzichten en methoden uit verschillende stromingen in, juist geheel afgestemd op jou. Met losheid kijk ik naar wat bij jou als persoon past, of wat zich aandient tijdens de sessie. Natuurlijk bewaak ik daarbij wel het proces en houd de doelen in de gaten. Vaak hoor ik terug dat men een aangename lichtheid en doelgerichtheid ervaart in mijn benadering. Cliënten benoemen mijn stijl van begeleiden als veilig, open, nuchter, respectvol, zorgvuldig, effectief, betrokken, motiverend, oplossingsgericht en praktisch.

Opleidingen
De opleidingen die ik daarvoor volgde zijn NLP practioner/master, NLP counselor, coach, trainer, Integratieve psychotherapie, (medische) hypnotherapie, ACT, EMDR, PSBK, specialisatie Innerchild therapie. Uiteraard volg ik jaarlijks diverse bijscholingen (meer dan nodig omdat ik enthousiast ben om te leren). De laatste jaren richt ik me meer op Ericksoniaanse Hypnotherapie. Daarnaast zit ik in twee intervisiegroepen en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en RBCZ.

Specialisatie
Met een deel van mijn werk richt ik mij op verliesverwerking bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals het omgaan met een chronische ziekte/aandoening.

Leertherapie
Om leertherapie te mogen geven vind ik erg leuk. Een extra dimensie die ik toevoeg is het bespreken van het therapeutisch gedeelte en inzichten. Zoals, welke en waarom door mij bepaalde keuzes zijn gemaakt bij het werken met jou en bij de interventie.

Motto
Zeilen is een grote hobby van mij en de zin: “Op de windrichting heb je geen invloed maar wel op de stand van de zeilen” is, in combinatie met mijn levensvisie en werk, op mijn lijf geschreven.