U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Ineke Pauptit
  • email inekepauptit@kpnmail.nl
  • website -
  • social media

Ineke Pauptit

Ik participeer als trainer en supervisor in de Coachnopleidingen van BGL & partners. Daarnaast verzorg ik de training Conflictcoaching.

Ik werk sinds 2003 zelfstandig als coach, trainer en mediator en ben mede-eigenaar van Hooiveld & Partners. Na mijn studie Europese Studies (UvA) en een management opleiding bij de Baak, heb ik in Personeel en Organisatie afdelingen van de gemeentelijke overheid gewerkt. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring in Human Resource Management en communicatieprocessen. Vanaf 1996 heb ik 7 jaar in Engeland gewerkt, eerst als ‘communication facilitator’ en later als teamleider van een multicultureel team voor Shell International in Londen.

Naast mijn werkzaamheden voor BGL& partners werk ik voor de Universiteit van Cambridge als examinator voor het internationale programma ‘Young Enterprise’. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, coaching, training en mediation. Ik ben opgeleid tot instituutsassessor op het gebied van mediation voor het NMI vaardigheden assesment.

Al jaren is mijn favoriete spreuk: Necessity is the mother of invention!