U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Ida Stamhuis
  • email ida.stamhuis@ziezo-samen.nl
  • website www.ziezo-samen.nl
  • social media

Ida Stamhuis

Sinds 2008 ben ik bij BGL actief als trainer/ontwikkelaar. Momenteel ben ik werkzaam in de Brede coachopleiding en de opleiding Kinder- en Jeugdtherapie.

Ik ben opgeleid als psycho-sociaal trainer en integratieve kindertherapeut. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in psycho-drama, systemisch werken en relatie therapie.

Sinds 1998 begeleid ik vanuit mijn eigen trainingsbureau Ziezo, als trainer/therapeut kinderen, jongeren en hun ouders die in hun persoonlijke groei en ontwikkeling zijn vastgelopen. Op een speelse en systemische manier worden het zelfbeeld en de communicatie verbeterd en de sociale weerbaarheid vergroot. Ik werk vanuit het ‘Ziezo-model van Zelfvertrouwen en Levenslust’, waarbij vanuit verschillende ‘zijns’ lagen, de dynamiek in de persoonlijke balans ervaren wordt.

Ook ben ik, samen met mijn man, regelmatig te vinden in onze trainingsboerderij in Vachaumard (Frankrijk). Een inspirerende plek waar mensen in alle rust en ontspanning kunnen werken aan zichzelf en anderen kunnen ontmoeten. Een plek om te genieten en tot rust te komen, om opgeladen huiswaarts te keren.

Een belangrijke drijfveer van mij is een bijdrage leveren aan een veilige wereld voor kinderen, jongeren en hun ouders zodat zij de positieve krachten in zichzelf ontdekken en kunnen inzetten voor zichzelf en anderen.

Met veel plezier draag ik mijn kennis en vaardigheden over op studenten zodat zij zich kunnen bekwamen in het mooie vak van coach en therapeut. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een handboek voor de kinder- en jeugdtherapeut.

Extra website: www.vachaumard.nl