U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Hans Musman
  • email hypnocoach@planet.nl
  • website www.hypnocoachinginfo.nl
  • social media

Hans Musman

Vanaf 2007 ben ik actief als leertherapeut voor studenten van verschillende BGL-opleidingen, zowel op individuele basis als in groepsverband. Ik vind het persoonlijke contact met studenten erg leuk en als student krijg je de kans aan je belemmeringen en je doelen te werken.

Ik ben opgeleid als welzijnswerker, hypnotherapeut en persoonlijke coach. Eerder werkte ik in een Praktijk voor Hypnotherapie in Amsterdam en was ik praktijkgericht betrokken bij de voorloper van de N.A.P. Daarnaast heb ik professionele ervaring als uitvoerend artiest in vooral theaterproducties, wat mijn creatieve instelling en mijn vermogen tot inleven, afstemmen en concentreren heeft versterkt. Mijn hart gaat uit naar spirituele groei en bewustwording, mijn werk als HypnoCoach sluit hierbij aan.

Ik werk vanuit een open instelling en met een groot invoelend vermogen, respectvol en met de nodige humor.
Ik spreek zowel het bewuste als het onbewuste aan om toe te werken naar een goede samenwerking tussen beide, waarbij ik veel werk met reflecterende gesprekken, imaginaties, deelpersoonlijkheden, innerlijk kind.